SAMO ZA FANOVE

Ona viče, "popuje", ali izvrsno kuha: Karizmatična kraljica paste, koju prati više od 10 milijuna ljudi, ima novitet

Na njezine ste video recepte do sada zasigurno već naletjeli, a među vašim prijateljima gurmanima sigurno postoje i oni koji bi se mogli nazvati Pasta Queen fanovima. Ova kuharica za njih bi mogla biti idealan poklon

Koristite li društvene mreže, na njezine ste video recepte zasigurno već naletjeli, jer Nadiu Caterinu Munno zbilja je teško ne vidjeti i čuti. Osebujna Pasta Queen, kako je na društvenim mrežama prozvala samu sebe, ne dijeli samo recepte, već na simpatičan i šaljiv način prenosi dobre savjete za kuhanje kod kuće, a mnogi se mogu primijeniti i na život općenito.

No, osim što kreira recepte za društvene mreže, Pasta Queen je nedavno na tržište izbacila svoje umake, autorica je kuharice "Pasta Queen: A Just Gorgeous Coobook", a sada i kuharice "The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking".

image
Instagram @the_pastaqueen

"Svi moji recepti za predivna jela pripremljena u mediteranskom stilu zabilježeni su u ovoj knjizi na kojoj sam radila posljednjih nekoliko godina. Ovo je kolekcija s više od 100 recepata, koja obuhvaća cijeli talijanski meni, osobne priče i nevjerojatne fotografije koje su snimljene u mom domu u Italiji", poručila je Nadia Caterina Munno, koju samo na Instagramu prati više od 4 milijuna korisnika, a na Tik Toku još 6,3 milijuna korisnika.

Nova knjiga kraljice tjestenine trenutno je dostupna za prednarudžbu po cijeni od 29,15 dolara, točnije nešto više od 27 eura. Starija kuharica "Pasta Queen: A Just Gorgeous Coobook" dostupna je po cijeni od oko 25 eura.

image

Pasta Queen

Instagram/

Kako piše izdavač - u njezinoj se novoj kuharici nalazi pregršt ideja za aperitive koji će vam probuditi apetit i deserte kojima želite završiti objed, ali i sva jela koje možete poslužiti između. "Nadia će vam pomoći da osmislite talijansku večeru kakve se ne bi posramila ni kraljevska obitelj", zaključuju na kraju opisa novog izdanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 10:27