jre passion week

Odlučite uživati, uzmite slobodan dan i guštajte u top restoranima po nevjerojatnoj cijeni

Restoran Korak

 Jre Hrvatska/
Kako zvuči ideja da sljedeći vikend zapičite na Plešivicu, Murter, Istru ili Kvarner i doživite neprocjenjivo iskustvo?

U tijeku je upravo manifestacija JRE Passion week by Mastercard gdje za 350 kuna po osobi uživate u tri slijeda koja spremaju kuhari 16 ponajboljih hrvatskih restorana.

Manifestacija je započela prvim ponedjeljkom u listopadu, točnije 3.10 u rovinjskom Monteu, ujedno prvom hrvatskom restoranu s Michelinovom zvjezdicom. Kad biste gastronomsku scenu zamislili kao Ligu prvaka u nogometu, Monte bi bio jedan od onih pouzdanih igrača koje pratite desetak godina i znate da je dobar, potpuno sigurni u potencijal u svim njegovim fazama. Tehnikom, servisom i maštovitošću u izvedbi jela, Monte je doista jedan od najvažnijih restorana u zemlji zato je prava sreća da možete isprobati neke od njihovih specijaliteta po promotivnoj cijeni do 27. listopada.

image

Restoran Monte

Jre Hrvatska/
image

Restoran Monte

Jre Hrvatska/

U nadolazećim tjednima manifestacija se seli i u druge renomirane restorane, a sve datume i popis restorana možete pronaći na kraju članka. Nego vratimo se još malo neodoljivim delicijama koje za vas spremaju kuhari. Sve što trebate napraviti je rezervacija stola u nekom od JRE restorana, naglasiti da želite biti dio aktivacije Passion weeka i ponijeti svoju Mastercard karticu! Ono što je posebnost aktivacije je da je u svim restoranima cijena ista, a u svakom od njih imate različite menije kreirane od strane njihovih timova.

image

Konoba Boba

Jre Hrvatska/

Nakon Rovinja, možete pobjeći na romantičan vikend na Kvarner u restoran Draga di Lovrana ili u Dalmaciju u Konobu Boba na Murteru. Baš u Bobi smo pojeli najbolju tjesteninu s ježincem ikad u životu, a njihovi carpaccio i tatarski od tune pričaju sedam jezika. Ako pak u tim terminima niste pronašli slobodan prostor u vašem kalendaru imate opciju odlaska u najdugovječnije hrvatske restorane poput Badija ili Dubravkinog puta. Otkrijte čari Plešivice kroz autentičnu kuhinju Bernarda Koraka i vinske priče obitelji Korak.

image

Restoran Korak

Jre Hrvatska/
image

Restoran Korak

Jre Hrvatska/

Sivilo potresne svakodnevice obojite iskustvom u restoranima San Rocco, Navis, Foša, Villa Ariston ili Plavi podrum. Iako je hrana u Plavom podrumu doista ukusna, a ambijent vološćanske vale romantičan, ono najbolje u Plavom podrumu ipak je servis u što ćete se uvjeriti sami kad ih posjetite.

Jedan od glavnih postulata udruženja JRE je edukacija novih generacija i istinskih zaljubljenika u gastronomiju. Stoga su tako i formirali cijene posebnog Passion Week jelovnik, kako bi kroz putovanje od tri slijeda gosti mogli doživjeti iskustvo u vrhunskom restoranu. Prilikom rezervacije stola dovoljno je napomenuti kako uzimate meni Passion Weeka, a plaćanje je moguće samo Mastercard® karticama. Ova lijepa manifestacija traje do 27. studenog. Sve dodatne informacije moguće je pronaći na službenim stranicama JRE Hrvatska. Na vama je samo da pregledate slobodne dane na svojim pametnim telefonima i čvrsto odlučite uživati.

3.10. – 9.10.

MONTE

10.10. – 16.10.

DRAGA DI LOVRANA

KONOBA BOBA

MONTE

17.10. – 23.10.

BADI

DUBRAVKIN PUT

24.10. – 30.10.

KORAK

VILLA ARISTON

BADI

14.11. – 20.11.

SAN ROCCO

NAVIS

21.11. – 27.11.

FOŠA

PLAVI PODRUM

NAVIS

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji sa JRE Hrvatska

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:03