SLATKO I SLANO

Nude jedan od boljih bureka u gradu, a sada su u ponudu uveli i novitete. Što kažete na burek s ramstekom, baklavu i hurmašice?

Osim sirnice, zeljanice, krumpiruše i klasičnog bureka s mesom, sada ovdje možete isprobati i nova slatka i slana jela

Kada smo ovih dana posjetili Tamam burek u zagrebačkoj Tuškanovoj ulici, kako bismo se počastili jednom od njihovih slasnih pita, u vitrini smo naišli na nekoliko noviteta. Osim klasičnog bureka, zeljanice, krumpiruše i sirnice, koje nude od samog početka, sada ovdje možete kupiti i burek s ramstekom te šareni burek. Osim toga, nude i štrukle, ali i dva slatka noviteta - baklavu s orasima i hurmašice.

image
Privatna Arhiva

Burek s ramstekom koji, sigurni smo, ovdje privlači najviše pažnje, rade od 400 g sjeckanog mesa, jaja, crvenog luka, bijelog luka u prahu te soli i papra, a dostupan je samo ako ga naručite barem tri sata ranije i ako kupite cijelu tepsiju. Sve to koštat će vas 40 eura. Cijena šarenog bureka, u kojem spajaju junetinu, krumpir, luk, sol, papar, jaja i bijeli luk u prahu, iznosi 3,30 kuna i, baš kao i sve ostale pite, ovdje ga možete kupiti pojedinačno.

image
Privatna Arhiva

Štrukle također prodaju u većim porcijima od 28 komada, a cijena im je 35 eura, dok baklavu i hurmašice koje, potvrdili su nam, ovdje rade sami, kupiti možete u manjim pakiranjima od dva ili više komada. Cijena baklave s orasima je 2,60 eura za pakiranje, a hurmašica 2 eura.

image
Privatna Arhiva

Tamam burek nalazi se na adresi Tuškanova 22, otvoren je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati te subotom od 7 do 14 sati. Više informacija možete pronaći na njihovim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:15