Gosti ovdje mogu doći blagovati izravno s plaže, popiti koktel ili čak iznajmiti pedaline. Gosti mogu uživati u specijalitetima s juga i sjevera Italije, a o samoj autentičnosti jela govori činjenica da je 70% namirnica dopremljeno upravo iz zemlje u obliku čizme.
Na meniju će se moći pronaći i neka od ikonskih jela poput Tagliatelle Al Ragu (recept Massimove bake) s različitim dijelovima govedine koja je jako sporo kuhana i zatim isjeckana na komadiće.
Torno Subito miješa tradiciju i avangardu. Glavni chef je Bernardo Paladini, Botturin štićenik. Nakon što je sedam godina proveo u Osteriji, chef Bernardo je doveden u Dubai.
Naziv Torno Subito (koji znači: Vraćam se odmah!) je nastao po uzoru na pločice koji su vlasnici trgovina i restorana znali ostavljati na vratima kako bi svojim mušterijama dali do znanja da će uskoro biti natrag.
Za dizajn je zaslužan Bishop Design. Interijer je zaista zanimljiv, pun pastelnih boja, zapravo ništa što biste mogli pripisati Botturi.
Ali navikli smo da on uvijek pokušava izaći iz svih mogućih okvira, a to mu je i ovoga puta pošlo za rukom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....