NOVO MJESTO

Njegovi proizvodi od divljači su hit, a sada je bivši RTL-ov voditelj otvorio i grill bar, cijene ne prelaze 10 eura

Vlasnik brenda Grof Lovski, Marko Lušić, otvorio je prvi grill bar posvećen jelima od divljači, a osim toga, u lokalu će gosti moći kupiti proizvode za ponijeti doma

Marko Lušić, nekadašnji RTL-ov voditelj, 2018. godine pokrenuo je proizvodnju suhomesnatih proizvoda od domaće divljači Grof Lovski, čime je postao i vlasnik prvog domaćeg brenda posvećenog upravo takvoj vrsti proizvoda. Posljednjih nekoliko godina njegove su kobasice i suhomesnati proizvodi postali prilično popularni, mogu se kupiti čak i u određenim supermarketima, a velik broj pohvala na račun Grofa Lovskog čuli smo i od domaćih ugostitelja.

image
Grof Lovski Instagram/

S obzirom na veliki uspjeh, idući logičan Lušićev korak bio je otvaranje restorana, gdje će svoje proizvode i sam moći ponuditi, pa je tako ovih dana napokon u Čazmi otvoren Grof Lovski grill bar. Ovdje se nude jela kao što su ćevapi od muflona i burger od divlje svinje, a zanimljivo je dodati i kako niti jedno jelo na meniju ne prelazi cijenu od 10 eura, osim plate koja je namijenjena za dijeljenje i košta 13,80 eura. Cijene burgera, koje nude u dvije varijante je 6,60 eura, ćevapi koštaju 6,90 eura, kobasice s roštilja između 4,40 i 6,60 eura.

image
Grof Lovski Instagram/
image
Grof Lovski Instagram/

Lušić je za portal Čazma.hr pojasnio i zašto je odabrao upravo Čazmu kao mjesto gdje će otvoriti svoj lokal te dodatno pojasnio ponudu jela.

"Lijepo mi je ovdje. Super su mi ljudi, a na jako malom prostoru je koncentracija tolikog znanja da je to čudesno. Trebate li električara, zidara ili bilo kakvog majstora, dovoljno je otići u krug od 100 metara, pitati i dobijete odgovor", rekao je Lušić i dodao: "Imat ćemo tri tipa burgera i ćevape koje radimo s manjim dodatkom muflona. Imat ćemo i više vrsta kobasica koje sami proizvodimo, kao i roštiljke jer su mi jako drag proizvod. Punimo ih u ovčje crijevo koje dobro podnosi vatru pa ako se pravilno naprave, nakon pečenja postanu hrskavi izvana, a sočni iznutra. Nabavili smo i najbolji kruh jer uz dobre burgere moraš imati dobar kruh. Također, napravili smo tri različita umaka, koje ćemo servirati uz sve ove proizvode. Htjeli smo izaći pred ljude i ponuditi nešto novo pa se nadamo da će se većini svidjeti. U isto vrijeme, opremili smo i jedan mali frižider, odnosno izložbenu vitrinu s našim proizvodima. Želimo da, kad čovjek dođe i proba nešto što mu se svidi, može to kupiti za doma – kobasice, roštiljke ili naše salame. Radit ćemo i plate. Ponudit ćemo sve što proizvodimo ovdje."

image
Grof Lovski Instagram/

Restoran se nalazi na adresi Franje Vidovića 59D, otvoren je od ponedjeljka do četvrtka od 9 i 30 do 21 sat, a petkom i subotom od 9 i 30 do 22 sata. Više informacija o grill baru potražite ovdje, a više informacija o brendu ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 08:23