JEDVA ČEKAMO

Nije vam dosta Ottolenghijevih kuharica? Stiže još jedna, recepti zvuče fantastično

 @ottolenghi Instagram/
Jedva čekamo baciti pogled u novu kuharicu chefa Ottolengija i njegovog tima iz Ottolenghi Test Kitchen

U slučaju da volite kuhati, a uz to inspiraciju potražiti u omiljenim kuharicama, zasigurno ste već čuli za Yotama Ottolenghija i njegove "Simple", "Sweet", "Flavour" te posljednju prilično popularnu "Ottolenghi Test Kitchen: Shelf Love". Njegove kuharice, naime, s godinama su postale obavezno štivo amatera kuhara pa stoga i ne iznenađuju previše brojne pozitivne reakcije i velika zainteresiranost za najnoviji uradak Yotama Ottolenghija i njegovog tima "Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things".

Riječ je o zbirci recepata koje je slavni kuhar još jednom kreirao sa svojim timom, a u kojoj možete pronaći jednostavne povrtne recepte sa zaokretom.

"U stvaranje ove knjige unijeli smo srce i dušu, kao i sa svakom prethodnom. Zamislite samo gljive s maslacem od harrise koje idući dan možete poslužiti uz povrće na pari. Ili slatke dimljene oraščiće na krumpirićima iz pećnice, a zatim i na humusu za idući obrok. Ova knjiga su sve dobre stvari koje želite od Ottolenghija, plus ekstra. Obožavat ćete je", poručili su slavni kuhar i njegov tim.

Kuharicu možete naručiti na službenoj stranici po cijeni od 25 funti ili otprilike 210 kuna ili putem Book Depositoryja po cijeni od 26,50 eura ili nešto manje od 200 kuna. Svakako zapratite i OTK YouTube kanal gdje možete pronaći nove video recepte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:40