NOVI HIT

Napravili su kimchi i rasprodali ga u dva sata, sada već pripremaju nove fermentirane poslastice

 Tomislav Kristo/Cropix
Zaputili smo se u Igrišće gdje se, osim ljutih umaka, od nedavno proizvodi nova vrsta fermentiranih proizvoda

Kada su prije tjedan dana pratiteljima na društvenim mrežama predstavili svoj novi, a ujedno i prvi fermentirani proizvod, Jelena, Petra i Goran iz Volim ljuto nisu mogli ni očekivati navalu koju će izazvati. Cijela prva serija kimchija, koreanskog fermentiranog kupusa kojem se, osim povrća, dodaju i začini poput đumbira i čili papričica, i s kojim su odlučili predstaviti svoj relativno novi projekt Ferment Lab, naime, nestala je u prva dva sata. Kada smo pak po njihovim objavama shvatili kako je sve to tek početak onoga što planiraju, zaključili smo da iduća adresa koju ćemo posjetiti naprosto mora biti njihova proizvodnja u Igrišću gdje posljednjih 10 godina stvaraju proizvode za brend Volim ljuto, a posljednjih mjeseci i eksperimentiraju s pomalo drugačijim konceptom.

Cijelu priču pročitajte u novom broju Nedjeljnog Jutarnjeg, na kioscima ga potražite ove nedjelje, 12. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 03:33