Nakon uspjeha koji je chef Jasmin Hajrula za svojim Fish Houseom postigao u Rovinju, koncept koji je kreirao postaje franšiza pa se tako prošlog tjedna otvorio novi lokal istog imena u Zadru. U pitanju je prvi franšizni objekt koji nudi riblja jela, ali i vegetarijanske, veganske i bezglutenske opcije. Kako saznajemo, zaštitni znak Fish Housea u Zadru su tri varijante burgera - burger s oradom, burger sa skušom i burger s repovima kozica.
Osim toga, nude se i prilozi kao što su carpaccio od tikvice, ali i jela poput bruschetta, fritto misto mixa, kozica, srdela, trlji, girica i lignji s krumpirićima i tartarom s kaparima i maslinama, te kozice i srdele u panko mrvicama. Osim klasičnih napitaka, gosti se ovdje mogu osvježiti i limunadom, cijeđenim sokovima, kombuchom brenda Kocha te vinom.
Zadarski Fish House vodi Krešimir Fantov, a otvara se na adresi Šimuna Ljubavca 2.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....