Izvor fotografije: Grand Velas Los Cabos Facebook
Kako prenosi Eater, u jednom luksuznom turističkom odmaralištu (Grand Velas Los Cabos Resort) u Meksiku chef Juan Licerio Alcala služi taco koji stoji 25 tisuća dolara (172 500 kuna).
Znamo što se pitate, tko će ikada platiti cijenu od 25 tisuća dolara za jedan taco i kako, pobogu, taj chef opravdava cijenu tacoa koji svatko smaže u samo par zalogaja? Kukuruzna tortilja je ukrašena listićima od 24-karatnog zlata, a punjenje tacoa se sastoji od Kobe govedine, škampi, Almac Beluga kavijara (najskuplji kavijar na svijetu čijih 30 grama stoji 700 dolara) te brie sira sa crnim tartufom.
Salsa na vrhu tako je izrađena od Morita čili papričice (dimljeni čili voćnog okusa) i najskuplje kave na svijetu, Kopi Luwak. Taco je završen s još par listića 24-karatnog zlata.
Znamo da se radi o impresivnoj listi sastojaka, ali 25 tisuća dolara je i dalje puno, puno previše!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....