Otvara se CHOZEN 2.0

Najbolje čokoladne bombone na našoj sceni od jeseni ćete moći kupiti na novoj lokaciji

 Marko Miscevic/Cropix
Novi shop na novoj lokaciji ostvarenje je želje vlasnika poznate zagrebačke manufakture za izradu bombona od čokolade

Otkako je otvorio Chozen, Dražen Zeljković, entuzijast i zaljubljenik u sve čokoladno, svojim ručno rađenim čokoladnim bombonima plijeni pažnju na gastro sceni. A sve je krenulo njegovim istraživanjem čokolade, prije svega belgijske. Vrlo brzo nakon toga, Dražen se odlučio na zaokret u karijeri. Otvorio je Chozen te se odlučio obrazovati pohađajući masterclassove iskusnih chefova i čokolatijera u Njemačkoj i Francuskoj, među kojima je i Ramon Morató, španjolski čokolatijer poznat pod nadimkom “bog čokolade”.

image
Marko Miscevic/Cropix

Da radi dobar posao, potvrdio je i prošle godine kada se s natjecanja World Chocolate Masters, najvećem svjetskom natjecanju majstora čokolade, održanom u Ateni vratio s nagradom za najbolju vegansku slastica. Dalo mu je to "vjetar u leđa" da ode i korak dalje. Stoga danas Dražen slavodobitno najavljuje otvaranje CHOZEN 2.0 lokacije.

image
Marko Miscevic/Cropix

"Kažu da se na dijetu ide ponedjeljkom isto kao što se i velike vijesti dijele baš tada. Mi ćemo suprotno. Ljeto pred nama razdoblje je velike, dugo očekivane promjene", stoji na njegovom službenom Instagram profilu.

CHOZEN 2.0, prema Draženovim riječima, od jeseni će proizvoditi na novoj atraktivnoj lokaciji, uručivati vam proizvode u šarmantnom, mirišljavom shopu te kreirati novo i jednako slasno.

Veliku priču o Draženu i izradi čokoladnih bombona možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 08:13