Na ovotjedni meni uvrstili smo nekoliko primamljivih jela kojima bi se vrlo lako, jednom kada ih isprobate, mogli vraćati sve češće. Ponedjeljak tako započinjemo zapečenom rižom s povrćem i kobasicama u koju možete ubaciti i mesne ostatke od nedjeljnog ručka, a već u utorak prebacujemo se na laganije, ali jednako ukusne tanjure i pripremamo popularne špagete od tikvica.
Srijedu smo, sada već tradicionalno, rezervirali za gusto varivo s piletinom i graškom, dok u četvrtak radimo nevjerojatno brzu, a tako slasnu pitu s lisnatim tijestom i rajčicama. U petak je na redu brza salata s odrescima tune, dok u subotu kombinaciju mljevenog mesa i graha, umjesto u tortilju, pakiramo u zdjelicu i radimo burrito bowl. Na kraju, priprema svečanog nedjeljnog ručka ovaj vam tjedan ne bi trebala oduzeti previše vremena, posebice ako se odlučite za pripremu jednostavnog, ali bogatog i aromatičnog lungića sa slatkastim mladim krumpirom.
PONEDJELJAK
Zapečena riža s povrćem i kobasicama
UTORAK
Špageti od tikvica s pestom od bosiljka
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....