ŠTO KUHATI?

Na ovotjednom meniju: Od riže s povrćem i gustog variva s graškom do brze pite i sočnog lungića

 Rudisill
Na ovotjednom meniju nalazi se sedam jednostavnih, ali inspirativnih recepata za nadolazeće dane

Na ovotjedni meni uvrstili smo nekoliko primamljivih jela kojima bi se vrlo lako, jednom kada ih isprobate, mogli vraćati sve češće. Ponedjeljak tako započinjemo zapečenom rižom s povrćem i kobasicama u koju možete ubaciti i mesne ostatke od nedjeljnog ručka, a već u utorak prebacujemo se na laganije, ali jednako ukusne tanjure i pripremamo popularne špagete od tikvica.

Srijedu smo, sada već tradicionalno, rezervirali za gusto varivo s piletinom i graškom, dok u četvrtak radimo nevjerojatno brzu, a tako slasnu pitu s lisnatim tijestom i rajčicama. U petak je na redu brza salata s odrescima tune, dok u subotu kombinaciju mljevenog mesa i graha, umjesto u tortilju, pakiramo u zdjelicu i radimo burrito bowl. Na kraju, priprema svečanog nedjeljnog ručka ovaj vam tjedan ne bi trebala oduzeti previše vremena, posebice ako se odlučite za pripremu jednostavnog, ali bogatog i aromatičnog lungića sa slatkastim mladim krumpirom.

PONEDJELJAK

Zapečena riža s povrćem i kobasicama

image
Lauripatterson

UTORAK

Špageti od tikvica s pestom od bosiljka

image
Bartosz Luczak

SRIJEDA

Varivo s piletinom i graškom

image
Lauripatterson

ČETVRTAK

Pita s rajčicama i krem sirom

image
Albinabougartchev

PETAK

Salata s grilanom tunom

image
Panagiotis Kyriakos

SUBOTA

Domaći burrito bowl

image
Oksanakiian

NEDJELJA

Lungić s mladim krumpirom

image
Rudisill

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 06:13