Novo mjesto u gradu

Na odličnoj lokaciji u Puli je otvoren moderan istarski street food & wine bar

 Gagliardo By Boccaporta Facebook
Gostima će nuditi tjestenine, burgere i popularna brza jela kao što je ‘istarski hot dog‘, ali i brunch

U prostoru nekadašnje high street trgovine na Portarati prošli je vikend otvoren istarski street food & wine lokal, čiji je vlasnik Gianluca Draguzet, sin poznatog pulskog ugostitelja Tonija Draguzeta kojega se mnogi sjećaju iz proslavljene "Boccaporte" u Dolinki. Upravo zbog toga ovo mjesto i nosi naziv Gagliardo by Boccaporta.

Ovaj moderno uređeni lokal od 45 sjedećih mjesta radit će cijele godine, a u njemu je zaposleno deset osoba. Gostima će u Gagliardou by Boccaporta nuditi tjesteninu, burgere i popularna brza jela na istarski način kao što je, primjerice, "istarski hot dog". Također, u ponudi su i vina te kolači, a nudit će i danas popularan brunch uz svježe cijeđene sokove i artisan kroasane i peciva, domaće nareske i sireve te bruschette.

image
Gagliardo By Boccaporta Facebook

Prema najavi vlasnika na svečanom otvorenju, u prostoru koji krase radovi akademskog slikara Boruta Skoka, organizirat će i vinske večeri te promocija mladih istarskih vinara, a u planu je i svojevrsni after work happy hour od 15 do 18 sati u kojoj bi se nudio spritz po povoljnoj cijeni.

image
Gagliardo By Boccaporta Facebook

Lokal se nalazi na atraktivnoj lokaciji, na adresi Trg Portarata 2, a sve novosti možete pratiti na njihovim Facebook i Instagram profilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 03:43