KORISNO, A BESPLATNO

Marin Medak na Zrinjevcu će kuhati i dijeliti savjete kako na najbolji način iskoristiti ostatke hrane nakon blagdana

 Tom Dubravec/Cropix
Više nego korisna radionica održat će se ove srijede, 27. prosinca od 17 do 19 sati. Besplatna je i pozvani su svi zainteresirani

Blagdani su skoro iza nas, no što s ostacima hrane, pitanje je na koje će ove srijede, 27. prosinca, od 17 sati zainteresiranima odgovoriti chef Marin Medak. On će, naime, održati još jednu u nizu radionica pametnijeg i odgovornijeg kuhanja.

Radionica pod nazivom "Zero Food Waste Revolucija" bazirat će se na pitanjima poput onog kako pripremati točno onoliko hrane koliko vam treba, a ne previše te kako kupovati pametnije da bi se na kraju što manje hrane bacilo. Održat će se u suradnji Slatkog Zrinjevca i Metro Hrvatska, a posjetitelji će od 17 do 19 sati imati prilike i isprobati ono što će ovaj poznati chef pripremiti.

Medak je inače treći chef koji se pridružio projektu, a na Zrinjevcu su do sada radionice ovog tipa već održali David Skoko i Dino Galvagno. Cilj radionica je podizanje svijesti o ekonomskim i ekološkim utjecajima bacanja hrane. Više informacija možete pronaći na Instagram profilu Slatki Zrinjevac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:49