Odlična prilika

Kulinarsko natjecanje u sklopu Tjedna talijanske kuhinje na koje se vrijedi prijaviti

Kako biste osvojili vrijednu stipendiju, potrebno je poslati životopis, motivacijsko pismo i video recept

Uskoro se održava Tjedan talijanske kuhinje u svijetu, manifestacija koju u Hrvatskoj organiziraju Talijanski institut za vanjsku trgovinu, talijanska kulinarska škola ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana i Kulinarski Institut Kul IN iz Hrvatske.

image
Alessandro Carra - www.fotocarrr

image
Alma

Tijekom Tjedna talijanske kuhinje održat će se prigodni masterclass, kulinarsko natjecanje i razna edukativno-zabavna događanja. Naglasak ove godine upravo je na kulinarskom natjecanju koje će se održati krajem studenog u Kulinarskom Institutu Kul IN, iz kojeg potiču sve kuhare da se prijave i uhvate priliku osvojiti stipendiju za školovanje u prestižnoj talijanskoj kulinarskoj školi ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana. Kako ističu, ovo natjecanje potiče profesionalni razvoj, i pruža kuharima platformu da upoznaju međunarodne kolege, vježbaju profesionalnu komunikaciju i pokažu svoj kulinarski talent.

image
Kul IN
image
Kul IN

Kako bi se prijavili na natjecanje, na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kandidati moraju poslati svoj životopis, motivacijsko pismo na temu: „Što me motivira da budem bolji kuhar svakoga dana“, kao i video recept. Detalje o video receptu koji je potrebno snimiti kandidatima će iz Kul IN-a poslati krajem kolovoza, a pozivaju kandidate da im do tada pošalju životopis i motivacijsko pismo na spomenutu email adresu. Krajnji rok za sve prijave je 30.9.2024., a sve dodatne informacije o prijavi na natjecanje možete saznati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na +385 44 538 880.

image
Kul IN
image
Kul IN

Kulinarski Institut Kul IN prva je međunarodna kulinarska škola u Hrvatskoj. Već više od desetljeća educira kuhare, slastičare i sommeliere i surađuje s prestižnim europskim školama, hotelima i restoranima. Kao svoje najveće postignuće u Kul IN-u ističu svoje polaznike koji dolaze iz više od 50 zemalja i mnogi od njih ostvaruju karijere u Michelin restoranima, kao vlasnici svojih objekata ili voditelji hotela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 12:52