TJEDNI MENI

Kuhamo zasitnu juhu s heljdom, hrskavu cvjetaču, sočne okruglice, piletinu i janjetinu

 Deposit Photos
Cvjetača u pivskom tijestu, sočna piletina i bogata janjetina samo su neki od favorita s ovotjednog menija

Ovotjedni meni u potpunosti smo prilagodili siječanjskom raspoloženju pa tako kuhamo kremasta, slasna, okusom i teksturama bogata jela priprema kojih ne oduzima previše vremena. Tjedan započinjemo cvjetačom u hrskavom pivskom tijestu uz koju se sjajno slaže jednostavan umak od jogurta i tahinija, a nastavljamo brzim rezancima u kremastom umaku od kikirikija, s povrćem po želji. Sredinom tjedna radimo gustu, zasitnu juhu s heljdom, gljivama i krumpirom, a zatim tjedan nastavljamo sa sočnom piletinom iz pećnice i ribom s povrćem. U subotu kuhamo omiljene nam mesne okruglice i, umjesto uz tjesteninu, poslužujemo ih uz pire od celera i krumpira, dok u nedjelju radimo raskošnu janjetinu s povrćem koje će se, vjerujemo, tražiti tanjur više. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

Hrskava cvjetača u pivskom tijestu

image
From_my_point_of_view

UTORAK

Rezanci u kikiriki umaku

image
Ezume Images

SRIJEDA

Juha s heljdom, krumpirom i gljivama

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

Sočna piletina s limunom

image
Lisovskaya Natalia

PETAK

Riba s povrćem iz pećnice

image
Deposit Photos

SUBOTA

Mesne okruglice

image
Deposit Photos

NEDJELJA

Janjetina s povrćem iz pećnice

image
Deposit Photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. studeni 2024 09:20