Jutarnji.hr
Vijesti
Sport
Premium
J2
Kultura
Izbori Sad
Novac
Scena
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
PRIPREMILA DUBRAVKA DRAGUN
KORAK PO KORAK: Do savršenog vučenog tijesta u osam jednostavnih koraka!
“Nemoš se udat ako ne znaš razviti poštenu pitu.”
Piše:
Anita Šarić
Objavljeno:
19. rujan 2017. 17:27
1/
7
Pospite ga brašnom i od sredine prema rubovima ravzaljajte oklagijom.
Biljana Gaurina / Hanza Media
2/
7
Na oklagiji dodatno razvucite krajeve.
Biljana Gaurina / Hanza Media
3/
7
Potom tijesto rasprostrite po stolu te ga nježno razvucite od sredine prema rubovima.
Biljana Gaurina / Hanza Media
4/
7
Ponovite postupak nekoliko puta dok tijesto ne bude sasvim tanko, tako da se dodatno razvlači namatanjem na oklagiju.
Biljana Gaurina / Hanza Media
5/
7
Tijesto premažite uljem i prekrijte krpom pa ostavite da miruje otprilike 30 minuta.
Biljana Gaurina / Hanza Media
6/
7
Gotovi ste!
Biljana Gaurina / Hanza Media
7/
7
Na brašno ulijevajte toplu vodu.
Biljana Gaurina / Hanza Media
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
06. studeni 2024 00:34
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....