Prilika koja se ne propušta

Još svega nekoliko dana traju prijave za besplatnu edukaciju za bariste, barmene i konobare!

Do 18. prosinca možete se prijaviti na Raise the Bar Akademiju i otkriti nove trendove u gastronomiji

Blagdanski je period i vrijeme darivanja, a postoji li bolji poklon koji si možete dati, od toga da unaprijedite svoje znanje, proširite mrežu kontakata i steknete nove vještine koje će vam pomoći da napredujete u sektoru ugostiteljstva? Jer uskoro će proći ludilo Adventa, što znači da je pravo vrijeme za otkrivanje novih tehnika, eksperimentiranje i učenje, prije nego li počne nova turistička sezona i posla bude preko glave.

image

8. generacija polaznika Akademije Raise the Bar

Raise the Bar

Ako vam se to čini kao odlična ideja, onda će vas razveseliti vijest da su upravo u tijeku prijave za sudjelovanje u devetom izdanju Akademije Raise the Bar, besplatnom edukacijskom programu koji omogućuje svojim polaznicima da se nastave usavršavati na putu prema izvrsnosti. Akademiju je do sada uspješno završilo čak 56 konobara, barista i barmena koji danas rade u nekima od najboljih restorana i barova u Hrvatskoj kao što su restoran Noel, bar Swanky Monkey Garden, kavana Kavkaz, Franko‘s Pizza bar, Peaches&Cream bar u Zagrebu te Notos Beach House na Hvaru i Olive Tree u Splitu.

image

Praksa u restoranu Noel

Raise the Bar

S obzirom na to da se svake godine sve veći broj turista u Hrvatsku upućuje upravo radi uživanja u hrani i piću, kvalitetni konobari, barmeni, baristi, chefovi i slastičari u velikoj su potražnji. Štoviše, upravo su oni ambasadori vrhunske domaće gastronomije, prvi koji dolaze u kontakt s posjetiteljima i koji ih mogu pretvoriti u goste koji nam se neprestano vraćaju. Coca-Cola HBC Adria to je prepoznala pa od 2019. godine projektom Raise the Bar doprinosi razvoju hrvatskog ugostiteljstva omogućavanjem daljnjeg profesionalnog razvoja mladim i perspektivnim talentima koji svoju budućnost vide u tom području.

image

Praksa u Zmajskoj pivovari

Raise the Bar

Osim što svake godine dodjeljuje stipendije perspektivnim, mladim profesionalcima za nastavak edukacije na renomiranim svjetskim učilištima, nudi mogućnost besplatne edukacije za bariste, barmene i konobare u sklopu svoje Akademije koja objedinjuje teorijsku i praktičnu nastavu u trajanju od devet tjedana. Jedini uvjet za prijavu jest da osobe koje se prijavljuju imaju barem jednu godinu iskustva u ugostiteljstvu i turizmu.

image
Raise the Bar

Teorijski dio nastave održava se u Zagrebu, u obrazovnome centru Coca-Cole HBC Adria, a praktični dio u restoranima i barovima širom Hrvatske. Sam program Akademije Raise the Bar obuhvaća barski menadžment, povijest, klasifikaciju, proizvodnju i kušanje kategorije jakih alkoholnih pića, likera, piva, vina, kave i kavnih napitaka. Polaznici će naučiti izraditi vlastite sirupe, likere i shrubove, a upoznat će recepte za čak 88 koktela te brojne druge vještine i znanja nužne za rad i napredovanje u ugostiteljskom sektoru.

image

8. generacija polaznika Akademije Raise the Bar

Raise the Bar

Stručnjacima Coca-Cole HBC Adria kao predavači će se pridružiti vrhunski stručnjaci iz područja miksologije i jakih alkoholnih pića, vina, kave, piva i barskog menadžmenta. Među njima su Andrej Čapka, direktor i vlasnik Zmajske pivovare, Toni Arbunić, glavni sommelier Noela te Vedran Gulin, vlasnik restorana SOI Fusion. Glavni predavač na akademiji je Dominik Bečvardi, barmen i suvlasnik Peaches&Cream bara u Zagrebu.

image

Dominik Bečvardi, glavni predavač Akademije Raise the Bar

Raise The Bar

Kako biste se prijavili, morate ispuniti jednostavan prijavni obrazac na poveznici, a u njemu, osim osnovnih podataka dodati i opis svog radnog iskustva, te ako se želite dodatno istaknuti, možete priložiti i motivacijsko pismo ili pismo preporuke. Među pristiglim prijavama stručni tim Coca-Cole HBC Adria te članovi tima Raise the Bar Adria odabrat će kandidate koji će ući u uži izbor.

Prijave traju do idućeg ponedjeljka, 18. prosinca i to do kraja dana pa nemojte čekati, ispunite obrazac za prijavu još danas!


Sponzorirani sadržaj u suradnji s Coca-Cola HBC Adria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 09:53