NOVA SEZONA

Jedva čekamo! Na male ekrane vraća se jedan od naših najljepših gastronomskih serijala

Ponovno ćemo gledati ‘Slatku kuharicu‘ gdje će nas Petra Jelenić, naša najbolja slastičarka, upoznati s tradicionalnim receptima i njihovom modernom interpretacijom

Pripremite dekice, skuhajte čaj, jer na male ekrane vraća se jedan od najljepših domaćih gastronomskih serijala - "Slatka kuharica". S najboljom domaćom slastičarkom Petrom Jelenić u glavnoj ulozi, ovaj serijal zapravo je gastro putopisnog karaktera i spaja tradicionalne recepte baka iz različitih krajeva zemlje sa suvremenom interpretacijom Petre Jelenić.

"Slatka kuharica" počela se emitirati još u prosincu 2015. godine i od samog početka privukla je publiku upravo zbog jednostavnosti i topline koju donosi. Nakon druge sezone, emisija je ukinuta, a prošle godine najavljeno je da se snima nova sezona.

Sada su na službenim profilima na društvenim mrežama serijala objavili da je nova sezona snimljena, novi recepti spremni te se "Slatka kuharica" napokon vraća na male ekrane. Iako točan datum emitiranja još nije poznat, mi se već veselimo vidjeti što nam donosi. Više detalja i sve informacije potražite ovdje.

Dobro je dodati da su s HRT-a najavili i uskoro emitiranje nove sezone serijala "Motor, loza, kuhača", u sklopu koje chef David Skoko obilazi naše poznate vinarije.

"Kombinacija dokumentarne serije i zabavnog formata uključuje gastronomiju, enologiju, putopis, i sve to uz autentični šarm i nesputanost jednog od naših najuspješnijih domaćih chefova, ‘ribareva sina‘ Davida Skoke", opisuju iz HRT-a Skokin serijal.

Uz to, na Novoj TV počelo je emitiranje nove sezone Masterchef Hrvatska pa su hladniji dani pred nama, čini se, zbilja stvoreni za opuštanje ispred malih ekrana, uz šalicu čaja i kakvu dobru grickalicu te, naravno, bilježnicu i olovku za bilježenje svih recepata koji nam se putem svide.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 09:02