Okusi Dalmacije

Jedna od najljepših lokacija na Jadranu odsad se može pohvaliti i gastronomskom ponudom

 Tonči Plazibat/Cropix
Otočić Koločep jedna je od onih destinacija koju kad posjetiš ne želiš napustiti. Uz obogaćenu ponudu i gastronomsko iskustvo sada će to biti još teže

U mediteranskom okruženju Ville Rose, smještene na morskoj stijeni otoka Koločep, chef Ivan Pažanin pripremio je nezaboravni kulinarski show pod nazivom "Lito na pjatu", kojim je predstavljena nova sezona restorana, koji je sada dostupan gostima i kao a la carte restoran. Villa Rose bila je, naime, spektakularna kulisa za gastronomsko putovanje koje je predvodio poznati chef predstavljajući jela od vrhunskih namirnica kreiranih za ovu večer. Kako kažu u Villi Rose, iza njihove gastro ponude stoje kulinarski eksperti s međunarodnim iskustvom, koji kreiraju jela pripremljena od uvijek svježih i lokalnih namirnica.

image
Tonči Plazibat/Cropix
image

Chef Ivan Pažanin

Tonči Plazibat/Cropix

"Uz odličnu hranu, goste ovdje očekuje selekcija vrhunskih hrvatskih i svjetskih pića, a ono što uvijek izaziva najveću pozornost je bogata vinska lista najboljih hrvatskih vina po kojima je Hrvatska poznata i u svijetu", rekli su i dodali: "Besprijekorna usluga i jedinstvena atmosfera ono su što nadopunjava gastronomsko putovanje kroz novu hrvatsku kuhinju satkanu od tradicionalnih elemenata".

Villa Rose ovim konceptom ponovo započinje eru kao a la carte restoran, a ekskluzivno gurmansko iskustvo na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu pozicionirat će ih, uvjereni su, u sam vrh gastronomske scene.

image
Tonči Plazibat/Cropix
image
Tonči Plazibat/Cropix

"Iznimno smo ponosni na ovu večer, ali i na sve večeri koje su joj prethodile. Uigrani tim stoji iza kuhinje i posluživanja evenata, vjenčanja i zabava, a od sada i iza a la carte ponude restorana. Ova večera bila nam je prilika da se predstavimo svim zaljubljenicima u dalmatinsku kuhinju, željnima autohtone hrane i originalne priče ovog područja, uz savršenu kulisu Ville Rose. Kako bismo se približili svim zainteresiranim posjetiteljima, koristimo aplikaciju Open Table, gdje u svakom trenutku možete provjeriti raspoloživost i rezervirati savršeno mjesto za ljetni ručak ili večeru okupanu jedinstvenim zalaskom sunca", izjavio je direktor hotela TUI BLUE Kalamota Island Marin Kurelić, TUI Hotels Croatia.

image
Tonči Plazibat/Cropix
image
Tonči Plazibat/Cropix

Za one koji će tek upoznati Koločep, recimo i kako je Villa Rose imanje udaljeno svega 11 kilometara od centra Dubrovnika, sagrađeno još tamo 30-ih godina prošlog stoljeća. Svaki kutak vile odiše europskom elegancijom, a nastala je kao simbol ljubavi dubrovačkog trgovca koji je vilu darovao svojoj voljenoj ženi. Okružena zelenilom borova i plavetnilom Jadranskog mora, ova gotovo sto godina stara šarmantna ljepotica odličan je odabir za ručkove, večere, privatna i poslovna događanja.

image

Otok Koločep

Tonči Plazibat/Cropix

Inače, restoran i lounge bar Villa Rose jedan je od dva restorana TUI BLUE Kalamota Island Resorta. TUI BLUE Kalamota Island Resort je doista posebna destinacija; nudi sve što je potrebno za savršen ljetni odmor na otoku Koločep, gdje 200 stanovnika i gosti uživaju u prekrasnoj simbiozi šumske vegetacije, pješčanih plaža i spomenika kulture. Hoteli TUI BLUE - globalni brend vodećeg portfelja hotela za slobodno vrijeme TUI Hotels & Resorts (TUI Grupa) s više od 90 hotela diljem svijeta - gostima pružaju gastronomska iskustva s lokalnim štihom, uključujući autentična regionalna jela. U portfelju upravljaju s vrhunskim smještajnim kapacitetima na atraktivnim lokacijama Makarske rivijere i dubrovačkih Elafita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 14:15