Idemo na jugu

Janjeći kotleti, pašticada od tune, tortica od grdobine dobar su povod za proljeće u Gradu

 Davor Zunic/Cropix
Dubrovački proljetni gourmet dani počinju iza Uskrsa i traju dva tjedna, a u njima sudjeluje 21 restoran

Turistička zajednica grada Dubrovnika, u organizaciji s dubrovačkim ugostiteljima, od 10. do 23. travnja 2023. u brojnim dubrovačkim restoranima organizira tradicionalnu gastro manifestaciju Dubrovački proljetni gourmet dani.

Ispirirani svježim proljetnim namirnicama, chefovi dubrovačkih restorana pripremati će maštovite i ukusne specijalitete za sve posjetitelje.

image
Berislava Picek/Cropix

Za vrijeme ove dvotjedne gastro manifestacije moći će se uživati u jelima osmišljenim i kreiranim za ovogodišnje gurmansko iskustvo kao što su tortica od grdobine, chevice od kozica, gratinirane kamenice, janjeći kotleti, pašticada od tune, pačja prsa, dubrovačka torta, ručno rađene praline i još mnogo toga.

U ovoj proljetnoj gastro manifestaciji sudjeluje 21 ugostiteljski objekt, a bogatu ponudu, kao i cijene pojedinih jela ili menija možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. studeni 2024 02:30