WINE SUMMER 2024.

Imamo dobru ideju za vikend izlet! U Zelini se održava festival koji spaja dobra vina i hranu Toma Gretića

 Vina Puhelek Purek Facebook
Poznati hrvatski chef putem svojih društvenih mreža pozvao je pratitelje i sve zainteresirane da se pridruže uživanju u vinu i hrani u Zelini

U slučaju da još uvijek nemate plan za vikend, možda bi vam se mogla svidjeti ideja da ove subote, 6. srpnja sjednete u automobil i zaputite se do Zeline. Tamo se, naime, održava Wine summer ‘‘24, i to u vinariji Puhelek Purek, iz koje puca prekrasan pogled na prigorske brege i gdje ćete moći uživati u dobrim, nagrađivanim vinima, koktelima i hrani s potpisom našeg poznatog chefa Toma Gretića.

Osim toga, za ovogodišnji Wine summer organizatori su pripremili dobar glazbeni program, a i atmosfera bi trebala biti opuštena i stvorena za ugodno ljetno druženje. Vinarija se nalazi na adresi Gornje Psarjevo 152, Sveti Ivan Zelina, rezervacije nisu potrebne, a više informacija možete potražiti na društvenim mrežama vinarije Puhelek Purek.

image
Vina Puhelek Purek Facebook
image
Vina Puhelek Purek Facebook

Inače, dobro je spomenuti, projekt Wine summer pokrenule su dvije prijateljice, Ivana Škrlec i Ivana Puhelek, direktorica tvrtke za organizaciju evenata Altera i doktorica znanosti koja radi na Agronomskog fakultetu, i prošle godine bio je prilično uspješan pa se isto očekuje i ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 14:02