NOVO NA SCENI

Hotel Zonar ima dva restorana, nutricionističke jelovnike, grandiozan bar, a uskoro i trgovinu s delikatesama

 Hotel Zonar/
Preuredio se nekadašnji zagrebački hotel Panorama i otvorio se kao Hotel Zonar.


Nekad trošna i zapuštena Panorama sad je dobila novo ruho i Zonar je postao pravi gradski hotel s 285 smještajnih jedinica od kojih je 242 sobe te 43 apartpmana s prelijepim pogledom na Zagreb.

Zgrada današnjeg Zonara izgrađena je 1968. godine gdje je nekad bio smješten Hotel Sport prema projektu Slavka Jelineka projektantskog ureda AGI-46 te suradnika Stjepana Krajača i Ive Linardića, a svečano je otvoren 1969. godine. U to vrijeme, Hotel Sport je bio vrlo dobro opremljen imao je različite sadržaje poput brijačnice, češljaonice, telefonske govornice i sanitarnih prostorija. U prizemlju se služio doručak, a na mezaninu su se nalazile sobe s televizorom, sobe za slušanje glazbe te učionica s pripadajućim garderobama i sanitarijama. Na vrhu Hotela nalazili su se bazen, mjesto za sunčanje i vidikovac, a do njih se dolazilo jednim teretnim ili trima osobnim liftovima.

image

Hotel Zonar

image

Hotel Zonar

image
Hotel Zonar/
image

Hotel Zonar

image

Hotel Zonar

image
Hotel Zonar/
image
Hotel Zonar/
image
Hotel Zonar/
image
Danijel Berkovic/Danijel Berkovic
image
Danijel Berkovic/Danijel Berkovic
image
Danijel Berkovic/Danijel Berkovic

Danas je u Hotelu Zonar poseban fokus stavljen na food & beverage segment. Postoje dva restorana Skinny Pig koji nudi jela podijeljena u četiri razrađena nutricionistička jelovnika (Energy, Carb free, Fitness i Sin) i Skinny Pig Steaks posvećen steakovima od ribe i mesa, Cherry Pop, pool bar na krovu hotela i grandiozan lobby bar Skin2Skin koji je podjednako atraktivan za goste iz hotela kao i vanjske posjetitelje. Hotel obuhvaća panoramski vanjski lift, bazen i sunčalište na krovu s pogledom na grad i Trešnjevku, kvart u kojem se hotel nalazi. Osim restoranske ponude u sklopu hotela uskoro će otvoriti i neobičnu trgovinu s delikatesama i take out hranom pod nazivom Official Salmon Deli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:40