Studio specijaliziran za fotografiju hrane i videografiju Flavorific ovih je dana najavio dvije uzbudljive radionice. Kažu kako su na ideju došli s ciljem širenja znanja i iskustva članova njihovog tima koji, među ostalima, čine Darko Debić, Jelena Makota i Nataša Rajčević. Upravo će oni biti voditelji blagdanskih radionica.
Darko Debić inače je poznato lice iza Instagram profila i bloga Samo jedan griz, a najpoznatiji je po svojim slatkim kreacijama koje njegove pratitelje nerijetko ostavljaju bez riječi. Na Darkovim radionicama polaznici će učiti kako se rade slastice Bûche De Noël, makovnjača i orahnjača te klasični linzeri s pekmezom.
Jelena Markota i Nataša Rajčević, plant based snage Flavorifica će, pak, polaznicima pokazati nekoliko varijanti blagdanskih klasika u novom ruhu. Radit će tako lisnate zalogaje, francusku salatu s domaćom majonezom, glazirani tofu s prokulicama i makovnjaču u plant based varijanti.
Cijena obje radionice je 80 eura, a ako se prijavite u paru cijena po osobi iznosi 65 eura. Darko će radionicu održati 14. prosinca, dok je plant based blagdanska radionica na redu 15. prosinca. Više detalja potražite na njihovim društvenim mrežama.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....