Latibula Retreat, projekt našeg poznatog chefa Dine Galvagna i Ivane Kukić, ove zime ponovno kreće s večerama na njihovom imanju u Lici. Kada smo ih nedavno upravo tamo posjetili, o čemu smo i pisali u novom, jesenskom broju magazina Dobra hrana, koji je sada na kioscima, potpuno smo se zaljubili u tamošnju prirodu, baš kao i u cijelu ideju, hranu i pristup koji sada njeguje Galvagno pa, ako ste u prilici, svakako preporučujemo da razmislite o vikendu u Lici.
Kako kažu iz Latibule, tijekom ljeta i jeseni uspjeli su skupiti nešto novih plodova prirode i pripremiti nova jela i kombinacije te ispeglati sirarske vještine i sada su spremni sve to predstavit novim gostima. Večere organiziraju za šest do osam osoba, svi gosti u 10 sljedova jela uparenih s pet različitih vina uživaju za istim stolom, a cijena je 420 eura za dvije osobe.
Jedna osoba može rezervirati jedno ili osam mjesta, ovisno o potrebama pa, u slučaju da dolazite sami, najbolje je prethodno kontaktirati ekipu iz Latibule kako biste saznali cijenu i sve ostale detalje. U slučaju da, pak, rezervirate šest mjesta, moguće je večeru pripremiti van navedenih termina, a za sada su dostupni 23. i 30. studenog, 7. i 21. prosinca i 4. siječnja.
Budući da je u pitanju večera koja zbog samog iskustva može potrajati, i ove godine organiziran je smještaj u hotelu Plitvice Village, a budući da doručak nije uključen, u Latibuli će vam napraviti paketić za doručak koji možete ponijeti sa sobom.
Više informacija možete potražiti ovdje i ovdje, a cijelu priču o novom početku Dine Galvagna i njegovoj Latibuli čitajte u novom broju magazina Dobra hrana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....