DONOSIMO DETALJE

David Skoko na Zrinjevcu održava besplatnu radionicu kuhanja i dijeli dobre savjete

 Vedran Peteh/Cropix
Ovog četvrtka, 7. prosinca, svratite do zagrebačkog Zrinjevca i naučite nešto novo i korisno

Volite li kuhati pametno i uz što manje otpada, tada je prva u nizu Radionica održivog kuhanja više nego dobra prilika da o tome naučite još više, i to od, ni manje ni više, već poznatog hrvatskog chefa Davida Skoke. Na Zrinjevcu će se, naime, u četvrtak, 7. prosinca održati interaktivna radionica u sklopu koje će Skoko zainteresiranima dijeliti korisne i zanimljive savjete kako pripremati hranu uz što manje otpada.

Skoko će se, kako je najavljeno, osvrnuti i na važnost upotrebe domaćih proizvoda i kuhanja sa sezonskim namirnica. Također, okupljenima će rado odgovoriti na pitanja pa je ovo dobra prilika da naučite još više o pametnijem kuhanju, i to od jednog od naših najboljih chefova.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a održava se u suradnji Metro Hrvatska i manifestacije Slatki Zrinjevac. Početak radionice zakazan je za 17 sati, a predviđeno trajanje je do 19 sati. Za više informacija, svratite na Instagram profil manifestacije Slatki Zrinjevac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. studeni 2024 10:53