U nedjelju izlazi novi broj Dobre hrane. Moramo odmah na početku istaknuti našeg neprikosnovenog favorita što je tema o kultnim zagrebačkim restoranima koji se nalaze uz nogometna igrališta. Izdvojili smo doista sjajna mjesta gdje se jede dobro jede i dali svoje preporuke što ondje jednostavno morate probati!
Sjajna tema je i škopčevina, odnosno izvorni recepti s dalmatinskog otoka koji njeguje kult jarećeg mesa. Naš dugogodišnji suradnik, znalac, ljubitelj dobrog tanjura dolce garba, čaše lunge bevande i druženja uz hranu Zoran Šimunić Šime napravio je doista iscrpan editorijal.
Listopad ne možemo dočekati bez slatkog! Naša suradnica zaputila se u novootvorenu slastičarnicu u zagrebačkoj Ljubljanici i otkrila o čemu se radi, naravno nabavila je i recepte. Slavica ni ovog puta nije mogla odoljeti isprobavanju novih jela te je napravila slane i slatke pite, a recepte dijeli s čitateljima Dobre hrane. Ovo je samo dio tema koje vas očekuju u pravom jesenskom broju Dobre hrane. Jedva čekamo čuti vaše dojmove i javite nam se putem društvenih mreža!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....