Isto vrijedi i za chefove kada odu na večeru u restoran. Oni ne gledaju samo meni i konobara koji ih poslužuje, oni obraćaju pozornost na male stvari koje nama vjerojatno promaknu.
Žarulje
Chefovi će vrlo često gledati treba li promijeniti koju žarulju u restoranu. Svjesni su da će smjena biti jedino ugodna ukoliko se nijedan alarm u restoranu ne oglasi!
Voda
Nema ništa gore nego kada morate loviti pogled konobara kako biste ga zamolili da vam donese čašu vode. Voda uvijek mora biti nadohvat ruke gostu.
Entuzijazam
Entuzijazam i samopouzdanje. Chefovi to mogu osjetiti čim kroče u restoran, a ako osjete da je osoblje samopouzdano i uživa dok radi, znaju da će provesti ugodnu večer.
Miris
Ako restoran ne miriše po hrani, znači da se previše kuha ''iz vrećice''!
Podovi
Na podu u restoranu se zna pronaći hrpa stvari: čepovi, ostaci hrane, blato, vrećice… Chefovi će uvijek promatrati hoće li netko to primijetiti i počistiti pod.
Tanjuri
Svi chefovi zaljubljenici u cool tanjure će vjerojatno okrenuti tanjur kako bi vidjeli tko ga proizvodi.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....