Da je ekipa koja se krije iza Boogie Laba hrabra, talentirana, pronicljiva i da nema mira, to je valjda već svima jasno. I ne govori to samo nedavno dovršen i otvoren novi Boogie u sklopu zagrebačkog Arena centra, već svi proizvodi iz njihove craft pekarnice, ali i planovi za budućnost o kojima smo vam pisali.
Premda, moramo reći, ove godine među zadnjima izlaze na tržište sa svojim sladoledima. Međutim, kad čujete što su pripremili, vrlo vjerojatno ćete im oprostiti.
"Vani ide i do 35 °C, ali mi uzvraćamo s Ice Ice Baby menijem koji je napokon u opticaju u Parku Kneževa! I to better than ever. Uz prošlogodišnje hitove Gianduia Ice Cream i Pistachio Ice Cream, pripremili smo i tri nova ulaska", pohvalili su se ovog vrućeg ponedjeljka na društvenim mrežama iz Boogie Laba.
U nastavku su, naravno, otkrili i o kakvim je sladoledima riječ.
Prvi je za ljubitelje kremastih sladoleda. Nazvali su ga Croissant Ice Cream, a napravljen je od croissant crumblea, malina curda, malina coulisa, domaćeg korneta i croissant sladoleda. Drugi će se svidjeti svima koji ljeto ne mogu zamisliti bez omiljenog voća. Fig Ice Cream s džemom od smokve, džemom od dinje, domaćim kornetom, honey combom, svježom smokvom i sladoledom od smokve. A treći je za sve one koji od sladoleda očekuju osvježenje! Strawberry & Lemon Grass Ice Cream napravljen je od umaka od jagode, gela i curda od limunske trave, feuilletinea te svježih jagoda.
Podsjetimo, lani je Boogie Lab u zagrebačkoj Ulici kneza Borne na meniju imao pet varijanti sladoleda, od kojih su dva bila na štapiću, dva u obliku kuglica s kornetom, a jedan je bio granita, o čemu smo vam pisali ovdje.
Podsjetimo, vlasnici Boogie Laba - Karlo Vulin i Mladen Vidović nakon otvorenja u Arena centru imaju pune ruke posla s dovršetkom projekta mikro pekarnice u Beaver Streetu u New Yorku, vrata do Delmonico‘sa, najstarijeg fine dining restorana u SAD-u.
"Nakon male pekare na Wall Streetu, ovaj koncept nam je u planu i u fantastičnom prostoru na Upper Manhattanu u blizini Sveučilišta Columbia. Zbog toga je s nama ovog proljeća nekoliko dana proveo i Dennis Turčinović, naš partner iz New Yorka, jer radovi na toj lokaciji već počinju. A novi, treći koncept nam je prva samostalna pekarnica u Hrvatskoj. Mala, posve klasična pekarnica s našim blendom kave, čime bismo zaokružili oglednu priču koncepta Boogie Lab", otkrio nam je nedavno Vidović.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....