ZNAMO GDJE I KAKO

BBQ Hot Yard kreće s novim radionicama, saznajte kako postati još bolji roštilj majstor

 @bbqhotyard Instagram
Goran Vrabec i Davor Šušković najavili su svoju prvu ovosezonsku radionicu s više nego zanimljivom temom

Ove subote, 12. lipnja od 11 do 17 sati održat će se prva ovosezonska radionica ekipe iz BBQ Hot Yarda. Lokacija je dvorište Zmajske pivovare, a pripremat će se specijaliteti s vruće rešetke Turopolja i Posavine. Osim Gorana Vrabeca i Davora Šuškovića, posebna gošća prve radionice bit će chefica Anita Margić koja će polaznicima pokazati kako se na roštilju priprema slatkovodna riba, kotleti turopoljske svinje, meso kunića, piletine i junetine. Kako najavljuju iz BBQ Hot Yarda, Anita će pripremati i velik broj priloga specifičnih za Turopolje i Posavinu, a na kraju će polaznicima pokazati i kako na roštilju pripremiti desert.

Kao i obično, voditelji radionice s polaznicima će podijeliti dobre savjete koji se jednostavno primjenjuju i pri kućnom roštiljanju, pojasniti razliku između ugljena i briketa te vrsta roštilja te ispričati ponešto o marinadama, salamurenju i pripremi suhe mješavine začina. Kako navode na svojoj službenoj stranici, polaznici će svaki roštilj moći isprobati i sami. Cijena radionice iznosi 690 kuna po osobi, a sve detalje potražite na službenoj stranici BBQ Hot Yarda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2024 02:00