![33921451](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/06/18/k_33921451_640.jpg)
Radi se o pivnici i pivovari Band of Bohemia iz Chicaga. Naravno, u pivnici se služi i hrana i iz tog razloga im je dodjeljena Michelinova zvjezdica.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/8/11/10.jpg)
''Obično nas ljudi identificiraju kao restoran, ali iza bara je smješteno više od 1100 litara piva koje sami proizvodimo.'' - govori Michael Carroll, suosnivač i glavni pivar u pivnici.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/8/11/unspecified-1.jpeg)
Carroll je zajedno sa svojim kolegom Craigom Sindelarom osmislio poslovni plan za Band of Bohemia s osvajanjem Michelinove zvjezdice na umu. Pivnica je svoja vrata otvorila 2015. godine i već osvojila svoju pravu Michelinovu zvjezdicu.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/8/11/unspecified-5.jpeg)
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/8/11/unspecified-2.jpeg)
Meni je prepun zamamnih tapasa i finger fooda, a ne nedostaje ni jela s konkretnim komadom mesa. U Band of Bohemia se recepti za jela formiraju s obzirom na to kakva su piva proizvedena.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/8/11/unspecified-3.jpeg)
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/8/11/47.jpg)
Dakle, prvo se radi pivo, a zatim se osmišljavaju jela. Nakon što jelo spare s pivom, kreću na sparivanje s vinom. Restoran/pivnica/pivovara se mogu pohvaliti i širokom kartom kada je u pitanju i kava i čaj.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/8/11/unspecified-4.jpeg)
Bacite oko na fotografije, nadamo se da će vam se svidjeti!
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/8/11/unspecified.jpeg)