Savršena torta na katove je zvijezda svake dobre zabave, ali izrezati biskvit u jednake slojeve zna biti ''frkovit'' posao. Puno je prostora za pogreške, nož vam često može ''zalutati'' prema gore ili dolje, a iako na okusu ne gubite, vaša torta neće izgledati ni približno lijepo kako ste zamislili.
Srećom, imamo dobar savjet za sve koji žele da njihova torta ima savršen oblik!
Oko biskvita poredajte čačkalice kako bi vam odredile putanju kojom trebate rezati biskvit. Zabodite ih na polovicu biskvita. Možete koristiti ravnalo kako biste si olakšali posao. Zatim nožem režite biskvit iznad čačkalica koje ste poredali. Umjesto da radite jedan veliki rez, okrećite biskvit dok ga režete i jednostavno neće biti mjesta za pogreške. Također, biskvit na ovaj način vrlo lako možete odrezati i koncem. Spustite ga do čačkalica, obrubite njime tortu, a zatim povucite prema sredini kako biste prepolovili biskvit.