Pa neka vas namami! Zato smo za vas pripremili i recepte koje biste svakako trebali isprobati u travnju, kada je svo povrće najukusnije.
Šparoge
Možemo ih nazvati vjesnicima proljeća! Miljenice su mnogih baš zato što su jako svestrane. Bilo da se domognete divljih šparoga, onih debljih zelenih ili bijelih, svakako ih pripremite u travnju.
18 neodoljivih recepata s ovom omiljenom proljetnicom
Korabica
Osim što je odlična za suzbijanje umora, ova kupusnjača je ukusna na salatu, gratinirana ili u loncu. Isprobajte ju u varivu od koromača, korabe i špinata ili gratinu od korabe i krumpira!
Grašak
Smrznut je dostupan tokom cijele godine, ali mladi grašak je najukusniji. Otkrijte devet odličnih načina kako ga utopiti u loncu!
Rabarbara
Sezona joj počinje u proljeće, a traje sve do ranog ljeta. To baš i nije nešto preduga sezona zato rabarbaru iskoristite dok je ima. S ovih pet recepata nećete pogriješiti!
Tikvice
Vjerojatno najomiljenije povrće svih nas, a može se iskoristiti na toliko načina, od tjestenina, složenaca, do juha i roštilja. Ovo je deset načina pripreme tikvica koje morate isprobati!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....