‘KAO HANIBAL LECTER‘

‘Pratio sam što je radio u danima ubojstva, tako poremećen um sam vidio samo na filmu. Moguće da je i ranije ubijao...‘

- Nikada nisam vidio takvu koncentraciju, tako zlu kontrolu, tako poremećen um kojim upravljaju emocije...

Pančo i Vanja

 Društvene Mreže/

Glavni osumnjičenik za ubojstvo djevojčice Vanje Gjorčevske (14) i Pančea Žežovskog, Ljupčo Palevski Palčo, možda je i ranije ubijao. Rekao je to novinar Dragan Pavlović Latas u emisiji ‘Večernja emisija Bogdana Ilievskog‘ na televiziji Alfa, prenosi Blic.

Moguće je da se radi o psihopatu, smatra Latas.

- Gledao sam Palča u satima i danima neposredno prije ubojstva, prvog ubojstva, vremena do drugog ubojstva i poslije drugog ubojstva. On ubije čovjeka u Velesu, pa tri-četiri dana normalno živi u Skoplju. Drugi dan ima emisiju na svom podcastu, ubija djevojčicu i odlazi u Srbiju. I sad dolazimo do zaključka, vidio sam ljude u Srbiji koji su ratovali 10 godina, uključujući i na Kosovu, 10 godina. Vidio sam ljude u Makedoniji koji su imali mini-rat, ljude poremećenog uma, od ratova, od ubojstava, invalida, mrtvih, svega. Ali nikada nisam vidio takvu koncentraciju, tako zlu kontrolu, tako poremećen um kojim upravljaju emocije, osim u jednom filmu – kod Hanibala Lectera u filmu „Kad jaganjci utihnu“ i kod Palča. Tako se ponašaju samo dvije osobe koje su već ubile, rekao je Latas.

Ističe da se čovjek koji je prvi put ubio ne ponaša tako.

- Prvo ubojstvo čovjeka, ako je prvo, on ne može tako reagirati i ponašati se, ne može. Samo želim da dva iskusna tužitelja i dva policajca istraže ova dva ubojstva, ali i unazad, rekao je Latas, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:38