SLATKI ŽIVOT U BRUXELLESU

Ovaj čovjek se večeras spasio, a svima na pamet pada ista šala

Bartulica je ovih dana postao središnjom temom zbog afere

Stjepo Bartulica

 Damjan Tadic/Cropix

Prema izlaznim anketama koje su objavljene nakon što su zatvorena birališta na izborima za Europski parlament, čini se kako će Domovinski pokret osvojiti najmanje jedan mandat, a u EU parlament bi trebao Stephen Nikola Bartulica.

Bartulica je ovih dana postao središnjom temom zbog afere oko nesrazmjera između njegovih primanja i i kredita.

Kako bi to objasnio, poslao je priopćenje u kojem je rekao kako svoje svakodnevne životne troškove podmiruje sredstvima koje mu je darovala njegova majka, zajedničkom obiteljskom odlukom

"Svakodnevne životne troškove zastupnik Bartulica podmiruje sredstvima koje mu je darovala njegova majka, zajedničkom obiteljskom odlukom. Roditelji zastupnika Bartulice žive i borave u Sjedinjenim Američkim Državama, i uz zastupnika Bartulicu imaju još kći koja stanuje u Rimu te trojicu sinova od kojih su dvojica zaređeni svećenici", priopćio je preko odvjetnika.

Bartulica je, kako su objavili mediji, kupio kuću na tri etaže i vrt na otoku Prviću za 300 tisuća eura, a prema njegovoj imovinskoj kartici, on i supruga mjesečno zarađuju 3600 eura pa im nakon što za dva kredita izdvoje 3562 eura ostaje za život svega 38 eura mjesečno.

Nakon što je stigla vijest da će Bartulica vjerojatno otići u EU parlament, na plaću koja s različitim dodacima mjesečno može doseći i više od 12.000 eura, društvene mreže su eksplodirale i vjerojatno možete pogoditi koja šala je najčešća.

Bartuličina mama se - spasila.

Bartulice, inače, oko 20:30 i dalje nije bilo u izbornom stožeru Domovinskog pokreta. Na pitanje gdje je Bartulica, s obzirom na to da su se skupili svi iz vrha DP-a osim njega, Penava je rekao da je saborski zastupnik nažalost "zapeo u jednoj obiteljskoj situaciji", ali da će vjerojatno doći do 22 sata.

Podsjećamo i na neke hitove iz vremena kad je u medijima procurila Bartuličina afera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 18:44