TRAGEDIJA

Novi detalji strašne nesreće na A3: Poginuli mladić (24) i djevojka (21), dvogodišnje dijete ima teške ozljede

Dijete ima teške ozljede više organskih sustava te je hitno transportirano u KBC Zagreb

Nesreća na A3

 Htv/screenshot/

Dvije osobe izgubile su život u stravičnoj prometnoj nesreći koja se oko 15 sati danas dogodila na autocesti A3 između čvora Okučani i Novske.

U nesreći su poginuli mlađi muškarac i žena. Radi se o mladiću starom 24 godine i djevojci staroj 21 godinu. U automobilu je bilo i dvogodišnje dijete koje je s teškim ozljedama prevezeno u bolnicu.

O tragediji se oglasio i DORH.

- Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo tako da je vozač osobnog automobila (hrvatski državljanin, 2000.), upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, pri čemu su on i putnica (2003.) u osobnom automobilu smrtno stradali na mjestu nesreće, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede - navode iz DORH-a. Naložili su provođenje potrebnih izvidnih i dokaznih radnji.

Portal 24 sata objavio je da je dijete prvo prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb.

- Ima teške ozljede više organskih sustava te je hitno transportirano u KBC Zagreb - potvrdio je za 24 sata ravnatelj novogradiške bolnice Josip Kolodziej.

Iz KBC-a Zagreb su za 24 sata rekli da se dijete nalazi na Odjelu za pedijatrijsku intenzivnu medicinu te da je, iako ima teške ozlijede, stabilno.

Na fotografijama s mjesta nesreće vidi se da je automobil u kojem su bili stradali putnici potpuno smrskan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2024 19:33