CURE DETALJI

Vozač koji je jurio BMW-om pa ubio sebe i ženu je i prije 5 godina skrivio tešku nesreću: Tad mu je stradala djevojka

Te 2019. godine kod Nove Gradiške Zdjelar je kombijem sletio s ceste

Edi Zdjelar

 Facebook/screenshot/

Edi Zdjelar (24) i njegova supruga poginuli su u petak u teškoj prometnoj nesreći kod Novske. Zdjelar je vozio velikom brzinom BMW kojim se zabio u kamion na autocesti, a u automobilu je s njima bilo i dvogodišnje dijete.

Nekoliko sati prije nesreće, na svom je Facebook profilu objavio snimku koja pokazuje kako juri BMW-om po autocesti, a može se vidjeti da je vozio i više od 200 km/h. Na videu se u pozadini glasno čuju i cajke, a vani pada kiša. Zdjelar je u jednom djeliću videa pozdravio svoje prijatelje i obavijestio ih da ide na krštenje.

Portal 24sata piše da je Zdjelar 2019. skrivio još jednu prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom. U mjestu Kovačevac kod Nove Gradiške kao vozač kombija izgubio je nadzor nad vozilom te je nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most.

Zdjelar i njegova tadašnja trudna 17-godišnja supruga od siline udarca izletjeli su iz kombija. Oboje su teško ozlijeđeni, a liječnici su se zatim danima borili za život trudnice, piše Index. Žena je preminula u prosincu iste godine, ali njezina smrt ne može se sa sigurnošću povezati s posljedicama prometne nesreće. Njezina beba je preživjela.

Kako je tada pisao portal Radio Nova Gradiška, baka (58) je tada vidjela svoju ozlijeđenu unuku, trudnicu, kako leži na cesti i preminula je od šoka.

"Njena kuća se nalazi blizu mjesta nesreće i kad je čula što se dogodilo, izašla je na cestu. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula", rekli su mještani tada za Radio Nova Gradiška.

Policija o nesreći kod Novske

Policija je u petak objavila detalje teške nesreće kod Novske.

- 24-godišnji vozač automobila i 21-godišnja putnica smrtno su stradali dok je dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u petak oko 15 sati dogodila na sjevernoj strani autoceste A3 između čvora Okučani i Novska, objavilo je Županijsko državno odvjetništvo u Sisku.

Prema dosad prikupljenim podacima, do nesreće je došlo kada je 24-godišnji vozač osobnog automobila, hrvatski državljanin,upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, objavilo je večeras ŽDO u Sisku. Vozač automobila i 21-godišnja putnica u automobilu smrtno su stradali, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Očevid je provela dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji sa sisačko-moslavačkom policijom.

Državno odvjetništvo je, cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće, naložilo provođenje potrebnih izvidnih i dokaznih radnji, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 22:08