NAPAD NA LOŠINJU

Prijetio smrću i maltretirao 32-godišnjaka, gađao ga kamenjem te mu nanio teške tjelesne ozljede

Po dovršetku istraživanja 38-godišnjak je kazneno prijavljen zbog dva kaznena djela te predan pritvorskom nadzorniku

ilustrativna fotografija

 Goran Mehkek/Cropix/Cropix

Lošinjska policija kazneno je prijavila 38-godišnjeg muškarca koji je unazad desetak dana maltretirao 32-godišnjaka na Lošinju, a stvar je kulminirala kada ga je prekjučer i teško ozlijedio. I to kamenom.

Zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnji smrću 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a prema navodima prijave riječ je o osobi koja je u podne 4. lipnja na području Velog Lošinja remetila javni red i mir vijeđajući tri osobe. Pritom se najviše okomio na 32-godišnjaka kojem je i prijetio smrću i zatim ga gađao kamenjem.

- Oštećenom 32-godišnjaku je dijagnosticirana teška tjelesna ozljeda, a 58-godišnjaku lakša ozljeda. Tijekom istraživanja je također utvrđeno da je 38-godišnjak u proteklih desetak dana oštećenom 32-godišnjaku u više navrata uputio prijetnje koje su kod njega izazvale bojazan za život. Po završetku istraživanja, 38-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenih kaznenih djela, predan pritvorskom nadzorniku - kažu iz PU primorsko-goranske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 12:20