POZIV

Iz ZOO Zagreb najavili: Organiziramo veliki natječaj, ako volite kornjače, javite nam se

Namijenjen je svima koji vole crtati, pisali ili se kreativno izražavati na drugi način

Riječna kornjača

 ZOO Zagreb

Iz ZOO Zagreb najavili su događaj za sve one koji vole kornjače. Održat će se 1. lipnja, a u suradnji s partnerom na projektu LIFE for Mauremys Udrugom Hyla ove godine organiziraju veliki kreativni natječaj.

- Ako volite crtati, slikati, pisati ili se kreativno izražavati na neki drugi način, nadahnuće za svoje iduće djelo potražite u svijetu oklopljenih slatkovodnih gmazova. Taj svoj rad fotografirajte ili skenirajte te objavite u komentaru ispod objave na našoj stranici do 20. svibnja - objavili su i dodali kako se slika može poslati i na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pak na adresu udruge Udruga Hyla/Association Hyla, Lipovac I kbr. 7, 10000 Zagreb.

Najbolji radovi, najavili su, bit će dio izložbe na Danu riječne kornjače. Glasovi posjetitelja odlučit će koji će rad osvojiti neku od nagrada, a radi se o ruksaku, majici, društvenoj igri i promotivnim materijalima projekta LIFE for Mauremys.

- Veseli nas vidjeti kako zamišljate riječnu kornjaču - poručili su iz Zoološkog vrta grada Zagreba, odakle dodaju kako se nadaju da će dobiti mnogobrojne fotografije ljubitelja kornjača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:07