TUŽNE OČI

Netko je ovo bespomoćno malo stvorenje bešćutno izbacio u Park prirode i otišao svojim putem

Zaposlenici su ga nahranili, ali je bilo jasno da ne može ostati kod njih, jer su tu već dva starija mačka
 Park prirode Medvednica

Bilo je to ekspresno udomljenje, mora se priznati. U samo jednom danu su zaposlenici Parka prirode Medvednica uspjeli pronaći dom malenom, crnom mačiću kojeg im je netko jednostavno ostavio pred vratima.

U petak ujutro objavili su apel za pomoć, jer nisu znali što napraviti s mališanom koji se ujutro nalazio na mjestu gdje ga noć prije nije bilo.

- Ostavljen sam na pragu Javne ustanove. Nahranili su me, ali tu su već dva stara mačka i bio bih jako sretan da netko dođe po mene. Jako sam umiljat i volim se družiti - objavili su na zaposlenici na službenom pofilu parka na Facebooku, s nadom da će netko javiti da malenom stvorenju pomogne.

Objavili su i fotografije malenog, uiljatog stvorenja koje se ponašalo onako kako se ponašaju sve napuštene mačke u ovoj dobi. Bilo je preslatko, malo prestrašeno, ali veoma drago. Neprestano je prelo. Zbog toga ne čudi što su krajem dana iz Parka prirode objavili kako su malenom stvorenju pronašli zauvijek dom, onaj iz kojeg ga više nitko neće izbaciti van i ostaviti na milost i nemilost svijetu oko njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 05:42