CAL SPORT MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Cal Sport Media/Alamy/Alamy/Profimedia
REDIZAJN BIANCONERA

Kompletan remont Juventusa nakon sezone bez trofeja! Šampionska momčad slaže se na krilima Pogbe i Perišića?

U Torinu se spominju dolasci brojnih pojačanja, a među njima je pri vrhu i ime senatora Vatrenih
Piše: SNObjavljeno: 22. svibanj 2022. 15:20

U Juventusu su spremni za kompletan remont momčadi nakon prve sezone bez trofeja unazad čak deset godina.

Raspisali su se Talijani o povratku 'kući' francuskoga veznjaka Paula Pogbe, komplimentirali su njegovim napadačkim potencijalima, a spominjali su i njegove blistave trenutke od 2012. do 2016. kada je konkurirao i za Zlatnu loptu.

image
OLI SCARFF Afp

Međutim, nije posrnuli Francuz jedina akvizicija s kojom bi Allegri krenuo slagati momčad gladnu titula. Na pragu Stare dame navodno je i Angel Di Maria koji je u slavljeničkoj PSG-ovoj sezoni upisao najviše asistencija u povijesti pariškoga kluba. U Torinu taj podatak već predstavljaju kao osnovu za ubitačni tandem s Dušanom Vlahovićem.

Bianconeri, također, s vrlo velikim interesom prate kako se razvija situacija s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem. Vatreni je navodno već na izlaznim vratima Intera, no u tržišnu se utakmicu uključio i moćni Chelsea.

image
DANILO VIGO Nurphoto Via Afp

Kako su trenutno neriješeni statusi Alexa Sandra i Luce Pellegrinija, a i Federico Bernardeschi gotovo sigurno napušta klub, talijanska Gazzetta javlja da hrvatski krilni napadač kotira kao potencijalno pojačanje u pohodu na nove trofeje.

Linker
03. svibanj 2024 18:39