Ivan Perišić bi ipak mogao ostati u Interu

 MIGUEL MEDINA Afp
TVRDE TALIJANI

Svim silama žele zadržati fenomenalnog Vatrenog! Inter ponudio Perišiću ‘malo bogatstvo‘, sve samo da ostane

Ova ponuda je vrlo slična onoj koju je inicijalno tražio hrvatski reprezentativac.
Piše: SNObjavljeno: 23. svibanj 2022. 19:00

Ivan Perišić bi ipak mogao ostati u Interu. Takvog su mišljenja talijanski novinari nakon novog kruga pregovora između kluba i igračevog agenta.

Perišić iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je, između ostalog, i najbolje ocijenjeni Hrvat u ligama 'petice', ali to do sada nije bilo dovoljno za produljenje ugovora s Interom koji mu istječe ovog ljeta. No, hrvatski nogometaš je često isticao kako bi on volio ostati u Nerazzurrima, a to je pokazao i činjenicom da je pristao na novu rundu pregovora iako je već sve mogao dogovoriti s klubovima koji bi ga željeli dovesti. Takvih ima dosta - uglavnom iz Engleske, ali nedavno se pojavila opcija kako bi ga u svojim redovima želio i Juventus.

Dogovor s Interom nije ni danas postignut, ali talijanski novinari ističu kako su u milanskom klubu optimisti nakon današnjih razgovora. Perišića je zastupao njegov agent Frane Jurčević, a nova ponuda je izdašnija nego ranije. Inter je sada ponudio fiksnu godišnju plaću od 5 milijuna eura, a koja bi s bonusima mogla doći do 6 milijuna. Ugovor bi trajao do 2024. godine.

Ovo su uvjeti slični onima koje je Perišić inicijalno tražio - fiksnu plaću od 6 milijuna eura te ugovor na dvije godine. Inter je cijelo vrijeme nudio jednogodišnje produženje, a ponuđena plaća je prvo bila 4 milijuna, pa 4,5 da bi sada došli do 5+1. Trebao je Perišić odigrati ovako dobro da pokaže Interu koliko vrijedi...

Kakva je težina ozljede?

Još se iz Intera nisu službeno oglasili glede ozljede koja je Perišića zadesila na utakmici posljednjeg kola protiv Sampdorije. Predviđa se oko mjesec dana stanke, ali dok je stvar i dalje na evaluaciji klupskih liječnika, nezahvalno je prognozirati. No, Perišić je i dalje pod upitnikom kad je riječ o skorim nastupima hrvatske reprezentacije u Ligi nacija u lipnju.

Linker
23. travanj 2024 16:55