PRESSINPHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Pressinphoto/Ddp Usa/Profimedia
PRVE GLASINE

Španjolci tvrde: Real je donio odluku o Luki Modriću, je li moguće da neće ispuniti želju nogometne legende?

Modrić želi ostati u Madridu, čak i pod cijenu manje minutaže i smanjene plaće
Piše: SNObjavljeno: 14. svibanj 2024. 19:42

Prema pisanju španjolskog Releva, Real Madrid ne želi produljiti ugovor s Lukom Modrićem. Kako navode, ako ne dođe do drastičnih promjena, Modrić će na kraju sezone nakon 12 godina napustiti Kraljevski klub.

Modrić želi ostati u Madridu, čak i pod cijenu manje minutaže i smanjene plaće. Kako tvrde Španjolci, Modrić bi prihvatio drastičan rez u primanjima kako bi ostao u Kraljevskom klubu, no u Madridu su navodno procijenili da je idealan trenutak za rastanak te da je vrijeme da mladi igrači poput Arde Gulera dobijaju sve više minuta. Uz to, unatoč Modrićevoj želji da smanji plaću, iz Reala trebaju osloboditi ogroman prostor kako bi pokrili dolazak Kyliana Mbappea koji je sada izvjestan..

Prema Relevu, gledamo posljednje Modrićeve utakmice u dresu Reala. Kako tvrde, domaća utakmica protiv Real Betisa u posljednjem kolu bit će savršena prilika da se on i Nacho oproste od madridske publike.

Kapetan hrvatske reprezentacije trenutno ima 25 trofeja te je na prvom mjestu izjednačen s Nachom, Benzemom i Marcelom. Osvoji li Real 1. lipnja novi trofej Lige prvaka, Modrić i Nacho će se odvojiti na toj listi s 26 trofeja. Modrić tako ima priliku na najbolji mogući način zaključiti svoju blistavu karijeru u Real Madridu.

Naravno, sve to treba uzeti s velikom dozom opreza i sumnje. Modrić je davno izazio svoju želju za ostankom, no iz kluba zasad nema nikakvih konkretnih informacija o njihovim namjerama.

Inače, Modrić je u 34. kolu španjolske La Lige postao najstariji Realov igrač u povijesti španjolskog prvenstva. S 38 godina i 238 dana je prestigao Ferenca Puškaša koji je dosad držao rekord s 38 godina i 233 dana. Modrić je rekord obilježio s asistencijom kod prvog i predasistencijom kod drugog gola Reala.

Linker
14. svibanj 2024 19:43