IKONA LJEPOTE

Zvali su je najljepšom ženom na svijetu: Lagala da je bolesna, otišla s Putinom na večeru i skoro završila u zatvoru

Ornella od početka svoje glumačke karijere slovi za jednu od najseksepilnijih Talijanki, a iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova

Ornella Muti

 Profimedia/

Talijanska glumica, koja je slovila za najljepšu ženu koja je ikada hodala svijetom, Ornella Muti (69) danas slavi rođendan, a nedavno je viđena na Tjednu mode u Moskvi gdje je došla podržati svoju kćer Naike Rivelli.

Reviju je pratila iz prvih redova, a nije skrivala sreću i ponos dok je bodrila svoju kćer.

image

Ornella Muti

Sefa Karacan/Afp/Profimedia/Sefa Karacan/afp/profimedia

Inače, Ornella od početka svoje glumačke karijere slovi za jednu od najseksepilnijih Talijanki, a iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova. Neki od poznatijih su "Ukroćena goropadnica", "Flash Gordon", "Casanova", "Dečko za dvije kćeri", "Ja i moja sestra"... Glumiti je počela već s 14 godina, kada je dobila glavnu ulogu u filmu ‘Najljepša žena‘. Nakon toga su je prozvali ikonom ljepote. No, ova ljepotica od samih početaka karijere itekako pazi na svoj izgled i svoje tijelo, pa je tako navodno osigurala grudi na iznos od 350 tisuća dolara.

image

Ornella Muti

Ifa Film/United Archives/Profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

Prvi je put stala pred oltar s Alessiom Oranom, a mediji su ih nazivali najljepšim parom u državi. No bračni život bio je daleko od idealnog... Nakon što su se razišli, Ornellu su povezivali s raznim moćnicima, a prije drugog braka, upustila se u aferu s redateljem Marcom Ferrarijem.

image

Ornella Muti

Christoph Hardt/Zuma Press/Profimedia/Christoph Hardt/zuma Press/profimedia

Drugi suprug bio joj je Federico Fachinetti, koji ju je varao, a također je bio sklon alkoholu. Prije nego što je zanosna Talijanka podnijela zahtjev za razvod, šuškalo se da se upetljao u mutne poslove. U jednom je kasnijem intervju čak izjavio da je glumica dosadna i u krevetu i za razgovor.

Zatim se Ornella 2015. našla u središtu skandala nakon što je dobila zatvorsku kaznu jer je lagala da je bolesna kako ne bi glumila u kazalištu. Umjesto toga otišla je na večeru s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Njezina je majka bila Ruskinja, a za dogovoreni je nastup dobila oko 25 tisuća eura. No, umjesto toga odlučila se za objed s Putinom na dobrotvornoj večeri u Sankt-Peterburgu. Godinu dana kasnije podnijela je zahtjev za ruskim državljanstvom. Sud ju je na kraju kaznio sa 600 eura i izrekao kaznu od osam mjeseci zatvora. Ona je na kraju pretvorena u uvjetnu jer je s 30 tisuća eura nadoknadila štetu koju je nanijela kazalištu.

Ornella je danas posvećena obiteljskom životu i rijetko se pojavljuje u javnosti. Njezina kći Naike bezvremenska je ljepotica, baš poput slavne mame, a Ornella ukupno ima troje djece i dvoje unučadi. Trenutno je njezin partner francuski poduzetnik Fabrice Kerhervé (58), s kojim je od 2008.

image

Naike Rivelli

Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 07:09