MISTERIOZNI TIP

Zanosna plavuša se raspričala o zabranjenoj seks aferi, otkriveno o kome je riječ!?: ‘Svlačio me očima‘

Simpson je u knjizi otkrila detalje po kojima su fanovi prepoznali o kome se radi

Jessica Simpson

 Tpg/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jessica Simpson nedavno je otkrila da joj se ostvarila fantazija iz mladosti kada se spetljala s "velikom filmskom zvijezdom", ali je onda saznala da je već zauzet.

Prema Page Sixu, glavni kandidat, na temelju natuknica iz knjige Jessice Simpson, “Movie Star: They Always Say They’re Single”, je poznati glumac Mark Wahlberg. Prema Simpson, koja sada ima 42 godine, tajanstvenog muškarca prvi je put upoznala na dodjeli MTV Video Music Awards 2001. kada je "bila na pauzi" sa svojim uskoro bivšim suprugom, Nickom Lacheyem.

image

Jessica Simpson i Nick Lachey

American Music Awards 2001/Čtk/Profimedia/American Music Awards 2001/Čtk/profimedia

- Svlačio me očima - ispričala je pjevačica čitateljima svoje knjige.

image

Mark Wahlberg 2001.

Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia/Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia

Simpson se prisjetila da je "misteriozni tip nosio traperice i majicu". Wahlberg, koji je te godine prisustvovao spomenutoj dodjeli nagrada, nosio je traperice i majicu. Na dodjeli su bili i glumci Will Smith, Will Ferrell, Andy Dick, Christopher Walken, Jamie Foxx i Johnny Knoxville, za kojeg je već javno rekla da je s njim imala emotivnu aferu.

Naime, Simpson je knjizi otkrila i da je anonimni glumac poznavao njezina trenera. Mark Wahlberg, koji sada ima 51 godinu, poznat je po zdravim životnim navikama i vježbanju, a osim toga, zvijezda "Teda" već je bila poznata 2001. i mogla je biti zaljubljena u Wahlberga iz djetinjstva. Wahlberg, nekoć poznat kao Marky Mark, slavno je pozirao za reklamu Calvina Kleina bez majice 1992. s Kate Moss, a 1996. glumio je glavnu ulogu uz Reese Witherspoon u hit trileru "Strah".

Simpson je napisala da se ponovno sastala s "velikom filmskom zvijezdom" 2006. u hotelu Beverly Hills dok se on pripremao za još jednu veliku dodjelu nagrada.

- Slao mi je poruke tijekom cijele dodjele nagrada - rekla je, objašnjavajući kako je tako saznala da ipak nije slobodan.

- Ubrzo nakon toga, vidjela sam fotografiju filmske zvijezde na crvenom tepihu, i to s njegovom djevojkom. Nikada, u milijun godina, neću biti druga žena - razjasnila je Simpson.

image

Jessica Simpson 2001.

Stephen Jaffe/Afp/Profimedia/Stephen Jaffe/afp/profimedia

Simpson je također rekla da je okončala stvari kada se počela osjećati "kao djevojka koju je samo zvao za seks".

- Nije me bilo briga to što je on moja tinejdžerska fantazija koja se ostvaruje. To nije bio izbor kojim bi se ista djevojka, moja mlađa ja, ponosila - napisala je.

Naime, Simpson je za People rekla da je tajanstveni muškarac "još uvijek filmska zvijezda".

U međuvremenu, Simpson i bivši NFL igrač Eric Johnson vjenčali su se u srpnju 2014. i dobili kćeri Maxwell i Birdie 2012. i 2019. te sina Acea 2013. godine. Predstavnici Simpsona i Wahlberga nisu Page Sixu odgovorili na zahtjev za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:10