SRETNA ŽENA

Supruga Marka Wahlberga objavila glumčevu polugolu fotografiju: ‘Dobro jutro i nema na čemu‘

Rhea Durham pokazala je kako izgleda terapija crvenim svjetlom i njezin suprug u bijelim čarapama

Mark Wahlberg

 Greg Doherty/Getty Images/Profimedia/Greg Doherty/getty Images/profimedia

Obožavatelji Marka Wahlberga ostali su bez teksta nakon što su ugledali njegovu fotografiju na kojoj je odjeven samo u čarape i gaćice, piše Page Six.

"Dobro jutro i nema na čemu... ️Mark Wahlberg.", napisala je duhovito njegova supruga Rhea Durham uz fotografiju koju je podijelila na svom Instagram profilu. Na fotografiji je slavni glumac gotovo nag i kako se čini, usred terapije crvenim svjetlom, terapeutske tehnike koja može pomoći u oporavku mišićnog tkiva nakon treninga.

"O ... hvala ti za ovu malu ranojutarnju poslasticu!", napisala je jedna osoba.

"Vi ste vrlo sretna žena", poručila je 45-godišnjoj Durham, bivšoj manekenki Victoria‘s Secreta, druga osoba. Wahlberg (52) poznat je po svojim intenzivnim vježbama i često snima sebe kako trenira u teretani. Zvijezda filma "Ted" također voli pokazati i svoje omiljene metode oporavka. Uz terapiju crvenim svjetlom, često se prepušta hladnim kupkama. Također mu nije mrsko javno pokazati svoje isklesano tijelo i dati do znanja da svoju figuru održava "na stari dobri način" - pravilnom prehranom i vježbanjem, kako je to već ranije rekao za Page Six. Ljubav prema sportu Wahlberg je prenio i na svoju 13-godišnju kćer Grace.

image

Mark Wahlberg, Grace i Rhea Durham

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

"Moja kći Grace, ona je sada jahačica. Gradi snagu za kontrolu stvarno moćne životinje i zbog toga vježba. Jako mi je slična. Ona je super disciplinirana. Nevjerojatno je to za vidjeti", rekao je u svibnju 2023. Povremeno se glumcu i supruga pridruži u vježbama visokog intenziteta. Par se vjenčao u kolovozu 2009. i imaju kćeri Ellu (20) i Grace te sinove Michaela (17) i Brendana (14). Prošle godine, Wahlberg je odlučio svoju obitelj preseliti iz njihove vile vrijedne 90 milijuna dolara u Kaliforniji, u Las Vegas kako bi potražio "bolji život". Kupio je 15,6 milijuna dolara vrijednu vilu izvan grada i sada kaže kako je to preseljenje općenitio bila jako pozitivna odluka.

"Oni vole Vegas. Proveo sam dosta vremena u Los Angelesu baveći se svojim interesima i karijerom, a sada je vrijeme da oni nastave svoje. Tamo svi napreduju. To je sjajno.", kaozao je za E!News glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:30