VIŠE OD IZGLEDA

Travis Kelce javno progovorio o novoj curi Taylor Swift: ‘Mama je zbog jedne stvari uzrujana otkad ju je upoznala...‘

Raznim ju je epitetima opisivao pa je otkrio i da je pop zvijezda ‘urnebesno smiješna‘ i ‘genijalna‘

Travis Kelce i Taylor Swift

 T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

I dok je većina očarana njezinim izgledom ili njezinom glazbom, Travis Kelce vidi u Taylor Swift puno više od toga. Američki sportaš zaljubio se u način na koji razmišlja i voli što od nje svaki dan uči nove stvari, prenosi TMZ.

Također je pohvalio Swift što s lakoćom svoja osobna iskustva pretvara u riječi. Njegov omiljeni stih je iz pjesme "Blank Space": "Mogla bih od lošeg dečka napraviti dobrog za vikend."

Raznim je epitetima opisivao svoju novu dragu pa je otkrio i da je pop zvijezda "urnebesno smiješna" i "genijalna". Ono što je možda još bitnije jest da dijele iste stavove, a jedan od njih je koliko cijene obitelj.

image

Travis Kelce

David Eulitt/Getty Images Via Afp

"Svi znaju da sam ja obiteljski čovjek. Njezin tim je njezina obitelj. Njezina obitelj radi na puno stvari oko turneje, marketinga, prisutni su. Zato mislim da ona njeguje obiteljske vrijednosti kao i ja", objasnio je dvostruki prvak Super Bowla.

Mnoge je zanimalo kako su on i Swift kliknuli, a sada je i to otkrio. Netko iz Swiftina kruga čuo je Kelceov podcast i saznao da simpatizira mladu pjevačicu, zatim se ta osoba krenula "igrati Kupida" što je rezultiralo tako da se Swift javila Travisu.

Kelce je dodao da je njegova majka, Donna, i dan danas uzrujana zbog prvog susreta s pjevačicom tijekom njezina pojavljivanja u emisiji "Today" kada je taj odnos prokomentirala vrlo kratko - "u redu je". Majka američkog nogometaša, kazao je, samo je htjela ispasti "cool". Ipak, on je tješi i govori joj da je odlično odreagirala na pitanje novinarke.

image

Taylor Swift i Donna Kelce

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Kao što znamo, Swift je trenutno u Brazilu na svojoj turneji "Eras" pa ne može gledati Kelcea na utakmicama, no sigurno će ga bodriti i od tamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 08:24