PRIHVATILI POZIV

Obitelj i prijatelji preminule obožavateljice došli na drugi nastup Taylor Swift: Poručili jasnu poruku

Svi su nosili bijele majice s Aninim likom tijekom koncerta Taylor Swift

Taylor Swift

 Dilson Silva/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dilson Silva/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prošlo je nekoliko dana od smrt 23-godišnje Ane Clare Benevides Machado koja je preminula od srčanog udara na prvom od tri koncerta Taylor Swift u Rio de Janeiru organiziranih u sklopu Eras turneje. Već je poznato da je nesretni događaj pjevačicu potresao toliko da je pokrenula i peticiju da se omogući unos vode na koncert, što su tamošnje vlasti i dopustile. Sada se Swift iskazala još jednim pothvatom.

Pop zvijezda pozvala je obitelj i prijatelje preminule na svoj koncert u Sao Paolu, prenosi Daily Mail. Na platformi X pojavio se video na kojem su obitelj i prijatelji pokojne obožavateljice. Svi su nosili bijele majice s Aninim likom, što se vidi i na fotografiji na kojoj su svi grupno pozirali sa Swift.

Dolaskom na koncert poručili su joj jasnu poruku, a to je da ne krive pjevačicu za preranu smrt mlade Ane te vjeruju u iskrenost njezinih riječi. Pjevačica je odmah nakon nemilog događaja na svom Instagram profilu napisala na story da je slomljena srca te izrazila suosjećanje s Aninom obitelji.

"Ne mogu vam ni opisati koliko me ovo shrvalo. Imam vrlo malo informacija osim činjenica da je bila predivna i premlada. Želim reći da osjećam ovaj gubitak i srce mi je uz njezinu obitelj i prijatelje", napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 03:32