TAJNA ROMANSA

TAYLOR U ZAGRLJAJU NOVOG BONDA? Najbogatija pjevačica na svijetu pronašla novog dečka

 Instagram

Prošla su samo dva tjedna otkako su Taylor Swift i Calvin Harris prekinuli vezu dugu 15 mjeseci, no strani mediji pjevačicu su već uhvatili kako poljupce izmjenjuje s glumcem Tomom Hiddlestonom.

Naime, pjevačica i glumac za kojeg se pretpostavlja da će biti novi James Bond, prvi put su zajedno viđeni u svibnju na Met Gali gdje su snimljeni kako zajedno plešu.

Kako piše The Sun, Tom je kontaktirao Taylor odmah nakon što je čuo da je prekinula sa svjetski slavnim DJ-jem. Tom i Taylor snimljeni su kako izmjenjuju poljupce ispred njezinog doma na Rhode Islandu. Na fotografijama koje je objavio The Sun pjevačica i glumac se ljube, drže se za ruke i snimaju selfie.

- Tom nije gubio vrijeme kad je čuo da je Taylor opet slobodna. Svidjela mu se već na Met Gali Ubrzo joj je poslao poruku i pozvao ju na spoj, a u međuvremenu joj je slao cvijeće - otkrio je izvor i dodao kako je to Taylor smatrala poprilično šarmantnim.

Taylor je prije Calvina bila u vezi s glazbenikom Joeom Jonasom, Lucasom Tillom, Johnom Mayerom, Taylorom Lautnerom, Jakeom Gyllenhaalom, Conorom Kennedyjem, Harryjem Stylesom i zadnje, Calvinom. Pjevačica je poznata po tome što o svojim prekidima piše pjesme, pa se mnogi pitaju hoće li isto učiniti i kad je kraj ljubavi s Calvinom u pitanju.

Fotografije Toma i Taylor možete pogledati OVDJE.

LONDON, ENGLAND - MAY 08:  Tom Hiddleston attends the House Of Fraser British Academy Television Awards 2016  at the Royal Festival Hall on May 8, 2016 in London, England.  (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:49