MLADA GLUMICA

Svi se pitaju tko je ona: Ima 28 godina i bila je u poprilično seksi klinču s Elizabeth Hurley...

Nakon što su pogledali seksi trailer za ‘Strogo povjerljivo‘, mnogi su se zapitali tko je Pear Chiravara?

Elizabeth Hurley i Pear Chiravara

 Screenshot YouTube

Sin Elizabeth Hurley, Damian, objavio je trailer za svoj redateljski debi ‘Strogo povjerljivo‘, u kojem njegova majka ima vrlo seksi ulogu.

U traileru za film možemo vidjeti glumicu u seksi klinču s drugom glumicom Pear Chiravarom. 58-godišnja Hurley i 28-godišnja Pear snimile su poprilično vruće scene pred očima glumičina sina, koji je model i redatelj u usponu.

No, nakon što su pogledali seksi trailer, mnogi su se zapitali tko je Pear Chiravara?

image

Pear Chiravara

Instagram/Pear Chiravara/

Mlada glumica 2020. godine diplomirala je na Mountview Academy of Theatre Arts u Londonu i od tada je imala tri nastupa. Krajem studenog prošle godine glumila je u predstavi ‘Confessions of a Dark Room‘ u Swanseaju, a također je snimila i dvije reklamne kampanje za Tic Tac i Disneyjev TikTok.

Na instagramu je prati preko 10 tisuća ljudi, a čini se da ima i dečka Johanna Heskea. Sudeći po fotografijama koje objavljuje, čini se da Pear uživa u luksuzu, babydoll haljinama, ekstravagantnim večerama i dizajnerskim krpicama. Čak je prisustvovala i Tjednu mode u Londonu. Njezin Instagram preplavljen je ponudama raznih bredova, zbog kojih je bila i na luksuznim putovanjima u Pariz i Bordeaux.

Film ‘Strogo povjerljivo‘ bit će objavljen na Prime Videu 5. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:50