‘OSLOBAĐAJUĆE ISKUSTVO‘

Kraljica bikinija otkrila kako je bilo snimati sočne scene seksa dok joj je sin bio iza kamere: ‘Trebalo bi ponoviti‘

Priča filma se bazira na mladoj ženi koja želi otkriti istinu o samoubojstvu svoje prijateljice

Intimna scena iz filma ‘Strogo povjerljivo‘

 Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Pojavljivanje filmskih scena seksa uvijek je poprilično neugodno iskustvo kad je u pitanju gledanje filmova s obitelji, ali glumica Elizabeth Hurley kaže da joj je snimanje nadolazećeg erotskog trilera bilo “oslobađajuće” jer je znala da joj je sin iza kamere, prenosi CNN.

Tijekom intervjua za Access Hollywood o svojoj ulozi u filmu ‘Strogo povjerljivo‘, koji je napisao i režirao njezin sin, Damian Hurley, britanska glumica rekla je da se osjećala “sigurno i zbrinuto” na snimanju filma koji uključuje intimnu scenu s glumicom Pear Chiravara.

image

Elizabeth Hurley i sin Damian na Vanity Fair zabavi za Oscare

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

- Opuštajuće je znati da je netko iza kamere pazi na tebe, jer stvari koje je njegov scenarij zahtijevao od mene, nisu se nužno uvijek dosad radile u filmovima. Pomalo je oslobađajuće raditi sa svojom obitelji, možda ću to ponoviti - rekla je Elizabeth Hurley.

Prikazivanje erotskog kriminalističkog trilera najavljeno je za travanj, a priča se bazira na mladoj ženi koja želi otkriti istinu o samoubojstvu svoje prijateljice. U filmu uloge imaju i glumice Genevieve Gaunt i Georgia Lock.

image

Intimna scena iz filma ‘Strogo povjerljivo‘

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

- Osjećali smo se komforno, to je vrlo čudno. Kada imate 18 dana za snimanje takvog filma, svaka sekunda je važna. Ne možete sjediti i preispitivati scene - dodao je Damian Hurley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:57